2777
2789
عنوان

یه امشب در حقم خواهری کنین

507 بازدید | 56 پست

دارم جدا میشم حالمم خوب نیست

تو لیست مخاطبینمم کسی نیست باهاش حرف بزنم

میشه حرف بزنین باهام

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی شده زیبا خانم؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بگو می‌شنویم

چی بگم خاطرات میاد جلو چشمم

اینکه شاید درست شه

شاید من مقصرم

شاید باید بیشتر صبر میکردم

و کلی شاید های دیگه 

نمیدونم 😞

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
چی بگم خاطرات میاد جلو چشمماینکه شاید درست شهشاید من مقصرمشاید باید بیشتر صبر میکردمو کلی شاید های د ...

مطمئن باش اشتباه نکردی

آدمی که مشکل داره درست نمیشه 

صبر فایده نداره

بگذر و صبر کن همه چی فراموش میشه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2330578

چی شده زیبا خانم؟

شناخت ادما سخت شده

یا شایدم من خیلی اسکول میزنم

فقط میدونم حالم خوش نیست 

مطمئن باش اشتباه نکردیآدمی که مشکل داره درست نمیشه صبر فایده ندارهبگذر و صبر کن همه چی فراموش میشه

از ایندم بسیار میترسم ، امیدوارم بهم رحم کنه 😭

شناخت ادما سخت شدهیا شایدم من خیلی اسکول میزنمفقط میدونم حالم خوش نیست

آدما تو دنیا هزار جور رنگ دارن...هیچ وقت نمیشه آدمی رو صد در صد شناخت..

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

جونم بگو چیشده

مشکلاتمون خیلی زیاد بود

ولی منم خیلی حساس بودم

دیگه همه چی دست به دست هم داد 

دوست داشتی عنوان تاپیکام بخونی هم دستت میاد

بترز ترین مشکلمون و مهمترینش دروغ بود