2777
2789

ما قرار بود طبقه بالای خونه مادرشوهرم خونه بسازیم بعد من به شوهرم گفتم من دلم نمیخواد بیام اونجا و دلم میخواد مستقل باشیم حالا درسته من مادرشوهرم خوبه ولی به هر حال گفتن نزدیک بودن زیاد دردسره،شوهرمم گفت باشه ولی میخواستیم از این خونه سازمانیا بگیریم بعد گفتن یه مبلغی رو جلو بدید و قرار شد ماشینمون بفروشیم و من اصلا به دلم نبود ماشین بفروشیم البته میخریدیم ولی مدل پایینتر،خلاصه یمدتم گذاشتیم برا فروش مشتریم خیلی داشت بعد مامانم اینا که فهمیدن گفتن حالا اول عقدتون چرا میخوای خودتونو بندازید تو این همه قسط و بدهکاریو فشار ...چون قسطاشم زیاد بود،بهم گفت برو همونجا بشین بالاخره باباشم کمکش میکنه خونه رو میسازن جاشم بهتره و همین یه پسره مگه برا کی میخوان ...دیگه خلاصه همسرمم رفته بوده بهش گفتن ما از همه جا مونده شدیم اومدیم اینجا و حرف سه سال دیگس و کلا انصراف دادیم،الان نمیدونم واقعا چیکار کنم حالا البته خونواده شوهرم واقعا بد نیستن،یه دونه خواهر شوهرم دارم هفت سال کوچیکتره

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم مادرشوهرم خوبه ولی تا صد سال دیگم حاضر نیستم نزدیکش زندگی کنم

همیشگی نه،مثلا دو سه سال

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

وای اصلن خوب نیست کنار مادرشوهر

آخه مادرشوهرمم اصن میگیم هرجور باشه من شوهرم اصلا اجازه دخالت یا هیچ داستانی رو نمیده،یه اخلاقای بخصوصی داره که میشناسنش 

اگه خوبن برید اشکال نداره فقط بزار همیشه یه حد احترامی بینتون باشه

دقیقا من گفتم اگه بریمم اینجوری نیست سرزده خونش بریم یه بیس چاری اونجا افتاده باشم حالا همسرم مادرشه میتونه هر روز ببینتش مثه من که مادرمو میبینم ولی خودم تهش هفته ای یبار،نمیدونم چیکار کنم

آخه مادرشوهرمم اصن میگیم هرجور باشه من شوهرم اصلا اجازه دخالت یا هیچ داستانی رو نمیده،یه اخلاقای بخص ...

فردا نیای بگی رفتار مادرشوهرم فلانه شوهرمم چیزی نمیگه 

روش نمیشه و فلان

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

اگه واقعا ۲ ۳ سال باشه بعدا زیرش نزنه که بلند شهتو این مدتم بچه نیاری، برو

تو این مدت که صد درهزار بچه میارم😐چون الانم ۲۸ سالمه وبنظرم دیرتر شه ضرر داشته باشه برام،بنظرتون بگم ماشینو بفروشه دوباره بریم دنبال خونه ها؟

فردا نیای بگی رفتار مادرشوهرم فلانه شوهرمم چیزی نمیگه روش نمیشه و فلان

نمیتونم واقعا پیش بینی کنم،بنظرتون بگم ماشینو بفروشه دوباره بریم دنبال خونه ها؟

نه حیفه ماشین نفروشید رهن خونه بی ارزش میشه ضرر میخورید اول زندگی

همین آخه خیلی از وسیله های خونه رو هم از قبل خریده بوده همسرم،میخوان سقفشو بزنن و اینا ...ولی دودل شدم چیکار کنم،اگر بخوایم بریم دنبال خونه های مسکن ملی و اینا باید ماشینو بفروشیم چون گفتن ۴۷۰ اول بدید بعد ۶۰۰ تومن وامش آزاد میشه وام خالی کنید البته فقط همین نیست

نمیتونم واقعا پیش بینی کنم،بنظرتون بگم ماشینو بفروشه دوباره بریم دنبال خونه ها؟

آره ...عصابتم آروم تره 

پدر مادرش بخوان کمک کنن میکنن 

بعدم آخرش ب پسرشون میرسه ..نگران نباش

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲