2777
2789

برادرشوهر مردی ک شوخی میکن باهمه و رک مادرش داش فوضولی میکرد ببین برادرشوهر م ب زنش داره چی میگه ب زنش حرف زد زنش خندید مادرش سریع گف چیشد چی گف برادرشوهرم گف ما نمیتونیم ی کلمه باهم حرف بزنیم حالا ی چیشد ب نظرتون حرفش بد بود یا میزارن رو حساب شوخی طبعی مادرشم افق نگاه کرد چیزی نگف

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب گفت اخه به مادرشوهرت چه ربطی داره که زن و شوهر چی میگن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
در گوشی بدبخت حرف نمیزد ک خیلی واضح حرف می‌زد اون نشنید

به هرحال زشته من باشم احترام نگه میدارم

مستقیم داره میگ بتوچه؟ 

خوب ادم دلگیر میشه یکم

حرف های دیگران بازتابی از خودشان است نه ارزشمندی تو🍭💎🤍

به هرحال زشته من باشم احترام نگه میدارممستقیم داره میگ بتوچه؟ خوب ادم دلگیر میشه یکم

احترام خیلی خوبه ولی قبول دارب بزرگ تر خودش احترام خودشو برانداز میکنه و تایین میکنه چجور باعاش برخورد کنن؟؟

بنظرم باید احترام بزرگتر نگه داشتوقتی تو جمعی درگوشی معنا نداره

منم با شما موافقم به هر حال ادم‌وقتی میبینه دو نفر دارن میخندن نا خوداگاه دلش میخواد ببینه چخبره اونم همینطوری بی منظور گفته نه از سر فضولی