2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

239 بازدید | 41 پست

دلم بد گرفته یهویی یادش افتادم قلبم هم درد گرفت دوشب پیش که پیام داد خیلی رسمی باهاش صحبت کردم چون دیگه بهش اعتمادی نداشتم ولی خب خودم خیلی دلم گرفته همه چی همه حرفاش دروغ بود یعنی؟ قولایی که بهم داد؟ دخترم گفتناش؟ واقعا از زندگی خستم بخدا که فقط بخاطر مامانمه که زندم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین الان بهش ابراز علاقه کناگه واقعا دوسش داریانوقت میبینی دیونت شدهولی گناه داره بزار صب بهش تکس ب ...

لابد خیانت کرده که اعتماد نداره بهش دیگه گناه چی داره یه کاری کرده لابد

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
همین الان بهش ابراز علاقه کناگه واقعا دوسش داریانوقت میبینی دیونت شدهولی گناه داره بزار صب بهش تکس ب ...

گفتم خودش میدونه هشت ماه توی رابطه بودیم اخر برگشت گفت نمیتونیم بعد چند وقت اومد گفت که فقط باهم باشیم یعنی رابطه جدی نه

جدیدا مد شده دوست دختراشونو اینطوری صدا میکنن😂😂🤦🏼♀️

اوووو

حتی همسن ها؟

یا شوگرها

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

لابد خیانت کرده که اعتماد نداره بهش دیگه گناه چی داره یه کاری کرده لابد

خیانت که نه دقیقا ماهگرد هشتممون وقتی من براش کلی سوپرایز داشتم حتی مریض و پریود هم بودم شب قبلش تا صبح قربون صدقه رفت ظهر گفت نمیخوامت

نه پارتنرم بود دخترم صدام میکرد😂💔

اهان

من در جریان مد روز نیستم😂

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام