2777
2789

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

پناه بگیر

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

عزیزم

چقدر قشنگ

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پناه بگیر

انقد بااحساس واز ته دل ی حیوونو میبوسن

براش تولد میگیرن

چی میشد ی بچه ک حسرت تولد داره براش بگیرن همین محبت روصرف اون میکردن

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
عزیزمچقدر قشنگ

دقیقا کجاش قشنگه

اینکه سگ پا باز کرده ب خونه هامون؟

چیزی هم بگیم توهین می‌شنویم 

بزار هر جور دلشون میخواد زندگی کنن من به کسی کار ندارم ولی همیشه افتخار میکنم که هیچوقت همچین زندگی رو نداشتم 

خداروشکر

یاد نگرفتم در مقابل توهین به اعتقادات و باورهام سکوت کنم پس یا توهین نکن یا منتظر عواقبش باش😌⁦

انقد بااحساس واز ته دل ی حیوونو میبوسنبراش تولد میگیرنچی میشد ی بچه ک حسرت تولد داره براش بگیرن همین ...

شما بفرمایید برای اون بچه تولد بگیرید. 

بعد هم چه تعارضی داره با هم؟ کسی که برای سگ تولد می‌گیره نمی‌تونه کار خیر کنه؟

به نطر من افراد معروف به هر طریقی دوست دارن مطرح تر بشن و بیشتر سرزبون ها بیفتن اصلا دراینباره باهم رقابت دارن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟