2777
2789

هر راهکاری که به نظرتوت خوب بوده رو بگید

قبلا پایین تنه خیییییلی پری داشتم و اصلا هم شکم و پهلو نداشتم نمیدونم چرا در عرض دو سال پایین تنه ام آب شد و شکم دار شدم🤰😁 رفتم بندنسازی شکمم کوچیکتر و شد و پهلوهام کمتر شد باسنم فرم گرفت اما هنوزم مثل اول نشدم میخوام مثل اول توپر بشم

هرکی هر راهکاری داره لطفا بگه💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رونات میخوای پرشه؟

آره هم رون هم باسن 

دوماهه یکسره اسکات زدم فرق کردم اما میخوام بیشتر پر بشه قبلا رونام خیلی پر بود الان هرکی منو میبینه میگه چطور اینقد لاغر کردی درصورتی که من نمیخواستم لاغر کنم

آره هم رون هم باسن دوماهه یکسره اسکات زدم فرق کردم اما میخوام بیشتر پر بشه قبلا رونام خیلی پر بود ال ...

فکرکنم اگه بخوای رونات پرتر بشه باید تحت نظر مربی بری جلو وحجم بگیری و دستگاه هایی که تو باشگاه برای پایین تنه اس رو کار کنی تا حجیم تر بشه

بهایم خموشند وگویا بشر / دهان بسته بهتر که گویا به شر  

فکرکنم اگه بخوای رونات پرتر بشه باید تحت نظر مربی بری جلو وحجم بگیری و دستگاه هایی که تو باشگاه برای ...

زیرنظر مربی هستم اتفاقا بهش گفتم میخوام پایین تنه حجم بگیره اما حس میکنم کم حجم گرفته

اصلا نمیدونم چرا اینطوری شدم قبلا همین وزن الانم بود اما پاهام خیلی پر بود 

مکمل یا پودر و قرص خوبی باشه میشناسید؟