ghalbyakhiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1928 عنوان قرار داد هشتصد میلیونی بستم بهم تبریک نمیگید 154 بازدید | 14 پست 😍😍😍 1404/09/06 | 19:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرپونه عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2276 مبارکه. سر چی بوده حالا Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
matin____matin عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 4526 شاید اینجایی که خیلی از بچشاش زندگیشون پر از مشکل و شکسته جای خوبی اعلام موفقیتا .شایدم من اشتباه میکنم 》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 18784 چقدر های ماشالله هزار الله اکبر هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
ghalbyakhiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1928 شاید اینجایی که خیلی از بچشاش زندگیشون پر از مشکل و شکسته جای خوبی اعلام موفقیتا .شایدم من اشتباه می ... وا ینی اینجا محل اعلام غم هاست فقط؟ ببخشید نمیدونستم
ghalbyakhiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1928 چقدر های ماشالله هزار الله اکبر ممنون مهربون❤🙏🏼
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 1697 تبریکککککک🫠🩷🫀 چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻 متعهدم بهت.H💕
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 18784 وا ینی اینجا محل اعلام غم هاست فقط؟ ببخشید نمیدونستم مثل اینکه تو هر چی میگه یک حرف درمیاد ازش توی اینجا هم توی واقعیت هم مثلا من متوجه نشدم چرا خانم اون مرد که فوت شدن با شما تندی کردن در حالیکه به نظر من حرف سما چندان بد هم نبود هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
ghalbyakhiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1928 مثل اینکه تو هر چی میگه یک حرف درمیاد ازش توی اینجا هم توی واقعیت هم مثلا من متوجه نشدم چرا خانم اون ... والا بخدا یجوری رفتار میشه میگم حرفم اشتباه بوده ایا
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 18784 والا بخدا یجوری رفتار میشه میگم حرفم اشتباه بوده ایا نمیدونم والا مردم دیوار کوتاه تر از شما پیدا نمیکنم مرد مرده عوض عزاداری و آرامش و قدردانی ازشان جهت شرکت در مراسم این برخوردش را نمیفهمم مگه اینکه فک کنه شوهرش به شما چشم داشته و زن شکاکی باشه هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست