2821
2789

سلام . 

دیشب سالگرد ازدواج مون بود و شب قبلش هم تولدم . 

همسرم هیچ کدوم رو به روی خودش نمیاره . 

سال گذشته هم همین اتفاق افتاد . 

منم دوست نداشتم سال گذشته برای تولدش کاری بکنم . اما بعد براش کیک و کادو گرفتم . 

گفتم شاید این باعث بشه سال آینده جبران کنه اما امسال هم هیچی ...

یعنی واقعا یک تبریک انقد سخته ؟ 😞

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بهش گفتی؟؟؟ باهاش اروم حرف بزن 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

من خیلی مراعات شرایط سخت مالی شو می کنم .

بارها دلم خواسته برای خودم چیزی بخرم اما گفتم ولش کن ‌. اما انگار اصلا دیده نشده . 

مسکلش چیه

سال گذشته که بهش گفتم امروز تولدمه . برخورد زننده ای باهام داشت . 

گفت من از این کارا خوشم نمیاد و تو هم تولد منو تبریک نگو . 

خب بهش بگو توقع داری ازش

می‌دونه من این چیزا برام مهمه ‌. چون روز مرد و روز تولدش براش کیک و کادو گرفتم . 

بهش هم گفتم زندگی با همین مناسبت ها زیباست اما حالا دارم جواب خوبی کردنم رو می گیرم 

بهش گفتی؟؟؟ باهاش اروم حرف بزن

خبر داره من روز تولد برام مهمه . 

اما اون اصلا انگار نه انگار ...

یعنی سالی یکبار تبریک و یک کیک ؛ انقد سخته ؟ 

🥲 دیگه واسش هیچی نخرررر

واقعا ... وقتی اون محبت منو نمی بینه ‌ . 

من چرا محبت کنم 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792