2777
2789

من تورو از قصد دادم از دست ، پشیمونی برا چی؟

این بیوگرافی یعنی چی؟ توهینه؟ یا داره تیکه میندازه؟ 

🎀💅🏻 I'm just a girl                           دختر ریزه میزه 160 سانتی🧚🏻‍♀️🎀                               شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تیکه

اخه یه هفته پیش بیوگرافی عاشقانه گذاشت الان اینو میگه؟

مازا فازا🤣

🎀💅🏻 I'm just a girl                           دختر ریزه میزه 160 سانتی🧚🏻‍♀️🎀                               شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

میگم خودم خواستم 

تیکه چیه 

حرفش رو راست بود 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

چقدر حرفای این پسرا براتون مهمه

اینا فقد دنبال عشق و حال و مخ زنی ان

مقایسه کردن خود با دیگران: یکی از کارایی که حتما باید ازش دور باشین، مقایسه کردن خودتون با همکلاسیا و اطرافیانتون و بقیه هستش❌این کار واقعا اشتباه هستش چون توانایی ها، شرایط، سطح علمی، معیارای علمی، نوع یادگیری و قدرت یادگیری آدما با هم خیلی متفاوته❗️همونطور که در ویس های قبلی گفتم، بهترین نوع مقایسه، مقایسه خودتون با گذشته تونه، یعنی پیشرفتتون رو طی گذر زمان مقایسه کنید با قبل که این کار باعث بالا رفتن اعتماد به نفس تون هم میشه

به نام خدا او از شخصیت دو قطبی رنج میبرد😂

دیگه محلش نمیدم 

اصلا هم باهاش حرف نمیزنم بعد کات

یه هفته پیش بیوگرافی عاشقانه گذاشت الان اینو میگه🤣🤣🤣وای پسره ی اسکل