2777
2789
عنوان

واقعا سایت چرت و مزخرفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 100 پست
همین زنه بود که گزارش زد ، متاسفم برات بیا اینم جایزت 🏆عزیزم تو اصلا در جایگاهی نیستی که بخوای کسی ...

عزیزم ربطی نداره ها مگر باید کامل باشیم یعنی شما که پیامبر نیستیم هیچ وقت نشده کسی رو راهنمایی کنی یا تو کاری که تخصص داری مشورت و نصیحت بدی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه بد شد پاکش کردن... طرف عقده ای بود واقعااا 

کلی جواب کامنتو داده بودن حالا من از کجا باید بفهمم چی گفتن بهمممم

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

خودتون میتونید بگید هرچیزی نذارن محتوای تاپیک داشت بدتر میشد کسی خودشو پاک نمیدونه ولی لازم نییت بیا ...

خب تو چیکا داشتی تو گناه نمی‌کردی میرفتی بیرون ک چشت نخوره ب گناهای ما داشتیم میخندیدم ...

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

ماهم داشتیم گوشی اوردیم واسه جشن که عکس یادگاری بگیریم رفت لو داد اومدن همه فیلم و عکسارو پاک کردن ا ...

دقیقا بعدم میاد از هرچی آدم پاچه خواره

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

از قدیم این سایت واسه خانم‌ها بوده و سوال‌هاشون 

چند روز پیش یه خانم بنده خدا تاپیک زده بود 

پروتز سینه گذاشتم و درد داره بیاین بگین چیکار کنم و اینا

اینقدر بهش تهمت زدن اینقدر لقب بد دادن

که بنده خدا تاپیک رو قفل کرد آخرشم ترکید

🧜‍♂️چرچیلم🧜‍♂️

عزیزم ربطی نداره ها مگر باید کامل باشیم یعنی شما که پیامبر نیستیم هیچ وقت نشده کسی رو راهنمایی کنی ی ...

کجا راهنمایی کرد ؟ گزارش زد عزیزم شماها همینجوری هستین وقتی یچیز باب دلتون نیست کلا باید نیست و نابود بشه 

چه ربطی داره حرفت گفتن گناه خودش بزرگترین گناهه

شما گناه نکن چیزی نگوو

ما خودمون میدونیم چیکا میکنیم چی میگیم لازم نیس کسی باید نی نی یارو تگ کنه اصلا یعنی چی 

واقعا  که چرا همه توپیدین به بنده خدایی که روی پست نامناسب گزارش زده باید از مدیر سایت و نینیارا شاکی بود که چرا به جای حذف کردن اون پست کل تاپیک و ترکوندن یادمه قبلاً یک تاپیک پربازدید بود راجب همین سوتی های خنده دار و ... یکی اومده بود یک پست مبتذل و ... گذاشته بود فقط همینو پاک کردن و بقیه تاپیک سر جایش بود

عزیزم ربطی نداره ها مگر باید کامل باشیم یعنی شما که پیامبر نیستیم هیچ وقت نشده کسی رو راهنمایی کنی ی ...

الان ایشون نینی یار تگ کرد کل دنیا از جرم و فساد و فحشا پاک شد بهش مدال. طلا دادن خودش مریم مقدس و بی گناهه بقیه رو. قضاوت می‌کنه ؟

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

کجا راهنمایی کرد ؟ گزارش زد عزیزم شماها همینجوری هستین وقتی یچیز باب دلتون نیست کلا باید نیست و نابو ...

خوب لابد چیز بدی بوده که گزارش زده مشکل از نی نی یاره که به جای پاک کردن اون پست بد کل تاپیک و منفجر کرده

شما گناه نکن چیزی نگووما خودمون میدونیم چیکا میکنیم چی میگیم لازم نیس کسی باید نی نی یارو تگ کنه اصل ...

من اصلا با تگ کردن نی‌نی یار و اینا کار ندارم فقط گفتم اینکه گفتین گفتن گناه اشکال نداره اشتباهه

تو اگه می دونستی حرف خدا رو زیر پا نمی‌زاشتی

واقعا که چرا همه توپیدین به بنده خدایی که روی پست نامناسب گزارش زده باید از مدیر سایت و نینیارا شاک ...

بخاطر اینکه وقتی یه نفر شروع میکنه گیر دادن بقیه ام روش ریپ میزنن و درگیری به وجود میاد نینیارم بخاطر اینکه بحث بالا نگیره مجبوره تاپیکو پاک کنه ، حالا متوجه شدی؟ وگرنه برو سرچای نینی سایتو ببین موضوعات همین مدلی زیاد داشتیم از سال های گذشته ... چرا اونارو نترکوندن ؟