2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما داداشمو ده بیست جلسه بردیم هییییچ تغییری نکرد . 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

اگه بیمه تکمیلی داری که هزینشو میده برو شانستو امتحان کن اما از جیب پول نده ریسکه اکثرا هم نتیجه نگرفتن

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

نه تشخیصه نه درمان فقط بهبوده

تا جایی که من میدونم نوروفیدبک یه روش بیخطر برای استخراج  نوار مغزی هست برای انالیز بهتر عملکرد مغزی و به این میگن تشخیص بعد از این مرحله پزشک میره سراغ درمان مناسب 

تا جایی که من میدونم نوروفیدبک یه روش بیخطر برای استخراج نوار مغزی هست برای انالیز بهتر عملکرد مغزی ...

نوروفیدبک یک روش درمانی غیرتهاجمی و مبتنی بر فناوری است که با هدف بهبود عملکرد مغز انجام می‌شود.

در این روش، فعالیت امواج مغزی از طریق حسگرهایی که روی سر قرار می‌گیرند اندازه‌گیری شده و بازخورد آن به صورت دیداری یا شنیداری به فرد ارائه می‌شود. این فرایند به مغز کمک می‌کند تا الگوهای نامتعادل خود را شناسایی و اصلاح کند.

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }