2777
2789

از شدت دلتنگی و حال بد سه روزه به لقمه نون از گلوم پایین نرفته!پنج ماه از خیانتی که بهم شد میگذره هربار میرم استوری های دوتاشون رو چک میکنم قلبم فشرده میشه!این حجم از غم واقعا داره منو از پا درمیاره هیچ جوره حال من خوب نمیشه مگه داریم اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا پشیمون شده باشهتو میبخشیش واقعا؟

نه!احساس بدی دارم همش میگم چی اون دختر بیشتر از من بود؟همینکه ببینم این آدم بی ثباته و من کم نیستم شاید کمی آرومم کنم!درک نمیکنی چه حس افتضاحیه رابطه ای که همش منتظر بودی به ازدواج برسه و نابود شده باشه!بعداز سه سال

خب تو هم با یه پسر دیگه وارد رابطه شو ولی یه پسر خوبقرار نیست که به خاطر اون خودتو افسرده کنی

نیست!هیچ پیشنهادی نیست متاسفانه وگرنه اینکارو میکردم!عین زنای۷۰ساله شدم!با اینکه۲۵سالمه

نیست!هیچ پیشنهادی نیست متاسفانه وگرنه اینکارو میکردم!عین زنای۷۰ساله شدم!با اینکه۲۵سالمه

خب ولش کن خودتو به خاطر یه نر به درد نخور نابود نکن
پاشو با انگیزه زندگیتو کن به موفقیت برس
ول کن هیچی از تو اینا در نمیاد

خب ولش کن خودتو به خاطر یه نر به درد نخور نابود نکنپاشو با انگیزه زندگیتو کن به موفقیت برسول کن هیچی ...

منم میدونم

آدم وقتی حالش خوبه گفتن اینا آسونه

احساس میکنم توی مردابم!واقعا حالم خوب نیست