2777
2789
عنوان

هرروز سر این تو خونمون دعواست

2476 بازدید | 96 پست

من بابام بازنشست هست اما کم میاریم و حقوقش همون اولای ماه تموم میشه و چون فشار داره و یکم راه میره میگه پام درد میکنه برا همین میگه دیگه کار نمیکنم و مامانم میگه فشارو همه دارن اما کار میکنن فلانی رو ببین بااینکه سنش زیاده و بازنشسته کارم میکنه صب تا شب خونست و جایی نمیره فقط واسه وسایل خریدن بیرون میره و مامان سر همین باهاش بدرفتاری میکنه و میگه تو میبینی کم میاریم نمیری سرکار. مثلا بابام به مامانم ابراز علاقه میکنه میگه دوست دارم یا نازش میکنه مامانم میگه من ازت بدم میاد چون موندی خونه ینی بااین سنشون خجالت نمیکشن😐نمیدونم حقو به کدومشون بدم☹️

من خودم کار میکنم و خرج خودمو درمیارم یعنی همه چیمو خودم واسه خودم میخرم بجز خوراک 

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شیر تو بخور فعلآ

چقدر چرت میگی به مزخرف گویی حقوق میدن؟ 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

یجورایی حق با مادرته

مرد یکم غیرت باید داشته باشخ

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

به نظرم حق با جفتشونه نمیدونم چی بگم 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز