2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم جواب تحقیر و توهینهای یه عده بیشعور رو بدم❓️😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3042 بازدید | 297 پست
بیا یا جواب بدیم یا جواب نتونستیم بدیم حتما حتما بعدش بریم اونور بشینیم محلش ندیم خودمونو بگیریم اخ ...

وای عزیزم

واقعااا

بعضی وقتا میگم

حالا که آدم اون لحظه چیزی به ذهنش نمیرسه

ولی چرااااا بیشتر تحویلش میگیریم!!🤦🏻♀️

آخه این چه سمیه!🤢

وای عزیزمواقعااابعضی وقتا میگمحالا که آدم اون لحظه چیزی به ذهنش نمیرسهولی چرااااا بیشتر تحویلش میگیر ...

وقتی اینکارو میکنیم طرف پرروتر میشه و بار بعد سنگین ترش رو میگه بهمون.

نباید از اینکه از ما بدشون بیاد بترسیم. مثلا الان اونهایی که بهمون تیکه میندازن خیلی دوستمون دارن؟؟! از قضاوت بقیه نباید بترسیم. اگه از خودمون دفاع نکنیم اتفاقا حقو میدن به اون که تیکه انداخت. نهایتش چیزی نتونستیم بگیم بی محلی و قهر. بیا دیگه نذاریم اینها اذیتمون کنن لذت ببرن.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی اینکارو میکنیم طرف پرروتر میشه و بار بعد سنگین ترش رو میگه بهمون.نباید از اینکه از ما بدشون بیا ...

آره دیگه نمیزارم من

چند وقتیه دارم خوب پیش میرم

یعنی رو به پیشرفتم اما کم

از اینجا به بعدم به خودم قول میدم که دیگه نزارم تیکه هاشون بی جواب بمونه حتی با بی محلی

آره دیگه نمیزارم منچند وقتیه دارم خوب پیش میرمیعنی رو به پیشرفتم اما کماز اینجا به بعدم به خودم قول ...

ولی سعی کن جواب بدی. فکر کن تو جمعی نشستی یکی بیاد بگه فلانی فکر کردی تو رو راه میدن بری معلم شی نسل جدید تربیت کنی؟

اونوقت تو جوابشو ندی اطرافیان میگن اوف فلانی چه تیکه ای انداخت راست میگه دیگه. اما جوابشو بدی از خودت دفاع کنی و اونو بکوبی بقیه طرفدارتم میشن میگن فلانی چه بیشعور بود این حرفو زد.

من یکی از دلایل قفل شدنم این بود که از قضاوت بقیه میترسیدم. ولی الان میبینم وقتی هیچی نگم اتفاقا بقیه فکر میکنن اون طرف راست گفته.

ولی سعی کن جواب بدی. فکر کن تو جمعی نشستی یکی بیاد بگه فلانی فکر کردی تو رو راه میدن بری معلم شی نسل ...

آهااا

درسته واقعا

منم هم قضاوت بقیه

هم تو خانواده ای بزرگ شدم که مامانم همش میگفت احترام نگه دارید

خلاصه بدون عزت نفس و خجالتی بار اومدیم

با اینکه هیچی کم نداریم از هر لحاظ

الان که ازدواج کردم و اولااا هیچی نمیگفتم جاری هام هرچی میگفتن اما الان کم کم دارم رو خودم کار میکنم

تو اگه مجردی سعی کن زودتر درستش کنی

دوره شهامت و رفع خجولی بهرام پور هم خوبه

آهااادرسته واقعامنم هم قضاوت بقیههم تو خانواده ای بزرگ شدم که مامانم همش میگفت احترام نگه دارید خلاص ...

منم تو خانواده ای بودم که مامانم ترسیده از جواب دادن.از اینکه رابطه ها خراب بشه. از ما هم نه دفاع کردن خانوادمون نه گذاشتن خودمون دفاع کنیم. اگه کسی بی محلی کنه منم بی محلی کنم، مامانم چشم غره میره یا میاد میگه اون بیشعوره تو که شعور داری. وای جز میزنم از حرفش.

نه منم متاهلم و حرف و توهینی نبوده که از خانواده شوهر و عروسمون نشنوم.

همون بهرام پور بیشتر از یک نفر؟

منم تو خانواده ای بودم که مامانم ترسیده از جواب دادن.از اینکه رابطه ها خراب بشه. از ما هم نه دفاع کر ...

آره

عزیزم میخوای تا باهم در ارتباط باشیم

تجربه هامون رو بهم بگیم

یا اگر بحثی غیبی بود باهم درمیان بزاریم

چندسالته از کدوم استانی؟

شاید سنت کمه من سنم کم بود خیلی زبون بودم و هرکس هرچی میگفت میخندیدم ولی الان نههه ببخشید ولی یکی بگه بالا چشمت ابروعه میشورم میزارم کنار پهن میکنم

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
نمیخوام باشم. میخوام منم بد باشم. میخوام هرکس اذیتم کرد پشیمونش کنم. هرکس تحقیرم کرد تیکه انداخت تحق ...

منم قبلنا خیلی حاضر جواب بودم ولی الان یاد گرفتم به روش دیگه ای حرصشون بدم واسه همین الان حالم بهتره