2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم جواب تحقیر و توهینهای یه عده بیشعور رو بدم❓️😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3044 بازدید | 297 پست

اگه نمیتونی از زبونت استفاده کنی از دستت استفاده کن بزن تو دهنشون

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

چون عزت نفس نداری الکی از مردم میترسی. باید قلبا به این باور برسی که چیزی از بقیه کم نداری اون وقت و ...

نمیدونم چیشون میترسم. چون از شخص خودشون ترسی ندارم و بدمم میاد. ولی از یه چیزی میترسم که خودم نمیدونم چیه. شاید دیدگاه اطرافیان که اون صحنه رو میبینن. یا اینکه چیزی جواب بده نتونم جواب بدم و ببازم.‌ یا دعوا. نمیدونم چی. ولی یه چیزی هست. 

رو عزت نفسمم نمیدونم چطور کار کنم. زیادم مشاوره میگیرم اما خیلی کمک خاصی تو این مورد نکردن بهم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا اهل زدن نیستم.

منم اهلش نیستم همیشه از زبونم استفاده کردم ولی شما اگه نمیتونی جواب بدی ارتباطت رو با ادم های سمی کم کن

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

نمیدونم چیشون میترسم. چون از شخص خودشون ترسی ندارم و بدمم میاد. ولی از یه چیزی میترسم که خودم نمیدون ...

بخاطر همونه. تو اگر معتقد باشی چیزی درسته اصلا نگرانی اینو نداری که کسی ببینه. درباره‌اش مطالعه کن. کلی کتاب هست. پادکست گوش بده و اینکه حتما عمل کن بهشون. صرفا خوندن و شنیدن فایده نداره. روی خودت کار کن. به خودت برس. توی اجتماع باش. دایره ارتباطاتت رو اتفاقا افزایش بده با کم کردن ارتباطات فقط صورت مسئله رو پاک میکنی. آره از آدمای سطح پایین و بد دهن دور باش ولی باید اونقدر بیشتر با مردم مختلف در ارتباط باشی تا طرز برخورد با هر مدل آدمی رو یاد بگیری.

بعدم حاضر جوابی صرفا معنیش این نیست که بری یاد بگیری مثلا اگه بهت یکی فلان حرف رو زد در جوابش چه جمله‌ای به کار ببری. بلکه باید بدون اینکه تمرکز و خونسردیت رو از دست بدی بهش حد و مرزش رو یاد بدی. خیلی وقتا فقط سکوت کردن، آروم بودن و حرص نخوردن یا صرفا به طرف بگی سرت تو کار خودت باشه خیلی بیشتر میسوزونتش تا اینکه بخوای باهاش دهن به دهن بشی و سطح خودتو بیاری پایین.

بخاطر همونه. تو اگر معتقد باشی چیزی درسته اصلا نگرانی اینو نداری که کسی ببینه. درباره‌اش مطالعه کن. ...

وای افرین. دقیقا اینکه باید فکر کنم اون کارم خیلیم خوبه و بد نیست. وای تیر زدی تو قلبم‌😭😭😭 

همینه. 

من میترسم از کار بدم از اینکه آبروم بره بگن وای چه ادم بی تربیتیه چه بی جنبه ست چه پاچه پارست که حرف میزنی جواب میده. نمیترسم از اون ادم که اونقدر سخیفه که تو دلم برام بی ارزش و پسته.از محیط میترسم، از عواقبش، از افکار دیگران.‌

با وجود تمام تمرینهایی که کردم و تمام  جوابهای که حفظ کردم  هیچوقت نمیدونستم‌ ته دلم این کارو بد میدونم 😭 این نمیذاره من راحت بشم.

مورد بعدی سکوت و اروم بودن در مقابل اون شخصه. نه من‌ سالها اینجوری بودم و هیچوقت حتی یکنفرم بابت سکوتم نه سوخت نه پشیمون شد. فقط لذت بردن و بیشتر تکرار کردن.

بخاطر همونه. تو اگر معتقد باشی چیزی درسته اصلا نگرانی اینو نداری که کسی ببینه. درباره‌اش مطالعه کن. ...

دایره روابطم خیلی کمه. درسته. میخوام از کلاس رفتن شروع کنم ولی فعلا جور نشده چون دایر نیست. 

سکوت نه اینکه صرفا بخوری و دم نزنی. یعنی اینکه اگر میبینی اون داره یقه جر میده و خودشو میزنه به در و دیوار تو مثلا بدون اینکه کنترلتو از دست بدی و با آرامش باهاش حرف بزنی. در واقع وقتی یکی توهین میکنه یا متلک میگه هدفش اینه حالت رو خراب کنه و خب اگه ببینه حالت خوبه یعنی شکست خورده.

بعدم عزیزم مثلا از حرف مردم میترسی که چی؟ بذار هرچی عشقشون میکشه بگن. مگه اونا میان از تو در مقابل توهینی که بهت شده دفاع کنن یا بهت کمک کنن؟ یا مثلا حالا اون طرف مقابل که بی‌احترامی کرده به اون چی میگن؟ باور کن احترام اون رو بیشتر هم نگه میدارن.

دایره روابطم خیلی کمه. درسته. میخوام از کلاس رفتن شروع کنم ولی فعلا جور نشده چون دایر نیست.

واقعا خیلی تاثیر داره. یعنی هرچی بیشتر این ور اونور بری و با آدمای مختلف رفت و آمد کنی خود به خود زبونتم بازتر میشه. از هزارتا کتاب روانشناسی و مشاوره بهتر جواب میده.

سکوت نه اینکه صرفا بخوری و دم نزنی. یعنی اینکه اگر میبینی اون داره یقه جر میده و خودشو میزنه به در و ...

نه دفاع نمیکنن ازم. هیچکس ازم دفاع نکرده حتی پدر مادرم.

و هیچکس از اون شخص بدش نیومده بلکه من رو ضعیف و خنگ و اون رو زرنگ و کاربلد و باعرضه میبینن و مهمتر میبیننش. نباید نگران قضاوت بقیه باشم😮‍💨 خیلی سخته ولی باید به خودم نلقین کنم.

نه دفاع نمیکنن ازم. هیچکس ازم دفاع نکرده حتی پدر مادرم.و هیچکس از اون شخص بدش نیومده بلکه من رو ضعیف ...

بذار هرچی دلشون پشت سرت بگن. تو هیچکاری هم نکنی کلا مردم حرف میزنن و قضاوت میکنن تا سرگرم بشن. اگه جرئت دارن بیان تو روت بگن تا بعدا جواب اونارو هم بدی😂

بذار هرچی دلشون پشت سرت بگن. تو هیچکاری هم نکنی کلا مردم حرف میزنن و قضاوت میکنن تا سرگرم بشن. اگه ج ...

دقیقا هیچ کسم‌ نگفت فلانی خوبه. فقط به ریشم خندیدن و سو استفاده کردن و توهین و تیکه انداختن. کسی هم نگفت وای چه دوست داشتنی. جایگاهم پایینتر از اون بدجنسه نباشه بالاتر نیست.

منم

بیا یا جواب بدیم  یا جواب نتونستیم بدیم حتما حتما بعدش بریم اونور بشینیم محلش ندیم خودمونو بگیریم اخم کنیم چپ‌ چپ‌ نگاهش کنیم.‌ 

من هرکس که تیکه انداخته چیزی نگفتم سری بعد که دیدمش به چشم خار و حقیر نگاهم کرده و خودشو خیلی کاربلد و مسلط دونسته. ضعیف میبیننمون نباید اینجوری باشیم.