2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پول زیاد خیلی خیلی زیادولی بدون شوخی بستگی داره کجا میخوای بریچجوری میخوای بری تحصیلی شغلی یا چی

مایه خونه یه ماشین ویه زمین داریم همین 

دوست دارم حتی شده ترکیه اما فقط برم 

بستگی داره به جاش و چطورش 

تحصیلی میخوای بری یا کاری 

یه سری هزینه ها شون فرق داره تمکن و هزینه معمول زندگی و ... دانشگاه میخوای بری ایا بورس داری یا نه 

ترجمه و ازمون زبان و ....

حالا هرکی دقیق میدونست میگه ولی جدا از اون میتونی با شرکت های مهاجرتی حرف بزنی(خیلی هاشون یک جلسه رایگان دارن)

تو تلگرامم کلی گروه هست برای هر کشوری 

از یوتیوب هم میتونی کمک بگیری 

خوشبحالت که ایران هستی... مهاجرت فکر کردی خوبه ... نه خواهر من هیچ جای دنیا مثل ایران شما نمیشه

چه خوبی کدوم خوبی از وضع افتضاح اقتصادی بگذریم حسرت یه بارون به دلمون مونده

خوشبحالت که ایران هستی... مهاجرت فکر کردی خوبه ... نه خواهر من هیچ جای دنیا مثل ایران شما نمیشه

کجای هستی

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

چه خوبی کدوم خوبی از وضع افتضاح اقتصادی بگذریم حسرت یه بارون به دلمون مونده

یکی از فامیلامون فنلانده مادرش میگفت تصویری چند روز پیش داشتم باهاش حرف میزدم یهو برف گرفت تا حرف ما تموم نشده بود تموم زمین سفید شده بود