2777
2789
عنوان

میدونید بیستم آذرماه روز مادر هستش

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 63 پست
نمیرم زیاد

همون رفت وآمد خیلی کمتم برام عجیب بود

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

نه برای اولین بار خوب نیست باید به کادو به یاد موندنی برای بخریمثلاً یه ادکلن خاص

خودمم سر پول یکم دودلم ....سلیقه اش رو هم نمیدونم یکمم سنشون بالاست سخت تر میشه انتخاب...نمیدونم اصلا میتونن عطر استفاده کنن یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز پرستار برای من هدیه فرستادن و دیگه منم باید جبران کنم...یکم برای پول نقد دو دلم ولی خب سلیقشون ر ...

بازم خداروشکر که روز پرستار به یادتون بوده 

راستش سال اول شال خریدم بعد دیدم باهاش گاز پاک میکرد دیگه از اون موقع ۸ سال میگذره پول میدیم راحتیم

خودمم سر پول یکم دودلم ....سلیقه اش رو هم نمیدونم یکمم سنشون بالاست سخت تر میشه انتخاب...نمیدونم اصل ...

کیف مجلسی بگیر 

شال 

لوازم آرایش...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بازم خداروشکر که روز پرستار به یادتون بوده راستش سال اول شال خریدم بعد دیدم باهاش گاز پاک میکرد دیگه ...

چقدر مادرشوهرها عجیبن🥲دیگه که داره همه چی داره رسمی میشه از مدیریت کردن روابط دارم میترسم طرف مقابل نخواد اصلا نمیشه رابطه نرمال داشت🤦‍♀️

از این کارا نمی‌کنیم اصلا 

مادرشوهرمم اصلا تو فاز این چیزا نیست 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بازم خداروشکر که روز پرستار به یادتون بوده راستش سال اول شال خریدم بعد دیدم باهاش گاز پاک میکرد دیگه ...

واقعا چرا اینجوری میکنن 

منم ده ساله ازدواج کردم هر سال هرچی بردم پشیمونم کرده 

دیگه امسال قول دادم هیچی نگیرم...

پارسال لباس بردم براش گفت این چیه پلاستیکه جنسش 

یکبارم ندیدم بپوشم 

ساعت خریدم براش انداختش یه گوشه خونه خیلی ناراحت میشم شال گرفتم هزار تا عیب گذاشته روش....کیف و کفش هر کدوم یه جور ایراد گرفته...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

لوازم ارایش اصلا استفاده نمیکنن ولی فکر کنم یه کیف مشکی بگیرم خوب باشه به همه سن و سلیقه ای میاد

کیف خوبه 

ظرف هم ممکنه دوس داشته باشه...