2777
2789
عنوان

میدونید بیستم آذرماه روز مادر هستش

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 63 پست
دلم ک نمیخواذ برم و تا جایی ک بشه نمیرم چون مدام با حرفاش تحقیرم میکنه و اذیتم میکنه ایرادگیره و مدا ...

سالی دوبار برو یکبارسال نو یکبار هم روز مادر،در حد یه ربع بمون و بیا...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سالی دوبار برو یکبارسال نو یکبار هم روز مادر،در حد یه ربع بمون و بیا...

ی سال عید رفتم خونش خواستم احترام بذازم میکفت تو پارسال عید اولین نفر بودی اومدی خونم و اصلا سال خوبی نداشتم امسالم تو اول اومدی تو خونم خدا ب خیر کنه 🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴عجیب ترین ادمیه ک دیدی ....متاسفانه یلدا هم ده روز بعدشه ممکنه همسرم توقع داشته باشه این دو مناسبتو برم

ی سال عید رفتم خونش خواستم احترام بذازم میکفت تو پارسال عید اولین نفر بودی اومدی خونم و اصلا سال خوب ...

چه ادم سمیه...کج دار مریز پیش برو که زیاد اعصاب خوردی برات نشه

دلم ک نمیخواذ برم و تا جایی ک بشه نمیرم چون مدام با حرفاش تحقیرم میکنه و اذیتم میکنه ایرادگیره و مدا ...

با این اوصاف چرا رفت وآمد میکنی

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

ما که هرسال شیرینی و یه مبلغی پول تو پاکت میذاریم راحت البته ناگفته نماند که یبار نشد برای تولد و من ...

روز پرستار برای من هدیه فرستادن و دیگه منم باید جبران کنم...یکم برای پول نقد دو دلم ولی خب سلیقشون رو هم اصلا نمیدونم