زن_داداشتونم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 2668 عنوان شماام اگه کسی اذیتتون کرد و حس کردید داره بهتون توهین میشه خیلی راحت کنارش بزارید 50 بازدید | 9 پست من این کارو کردماکیپ قبلی رو پشت سرم گذاشتمقطع ارتباط کردم و حالا رفیقای جدیدم و اکیپ جدیدم شدن نزدیک ترین افراد بهم اینا رفیقای واقعی منن، خوشحالم از قطع ارتباط با اوناشماام همینکارو کنید، هرکس که توهینی بهتون کرد و حس بدی گرفتید ازش جدا شید... اما تو باز من رو بردی... 1404/09/06 | 10:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیر_چتر_خدا عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 16655 اگه هرروز مجبور باشیم ببینیمشون چی کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)
زن_داداشتونم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 2668 باشه دوست جدیدا زکجاپیدا کنیم. خودش پیدا میشه با کسانی که حس میکنی اخلاقش مث خودته نزدیک شو و سر بحثو باز کن کم کم دوست میشید اما تو باز من رو بردی...
زن_داداشتونم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 2668 اگه هرروز مجبور باشیم ببینیمشون چی منم هر روز مجبورم ببینمشون جلو چشمامن ولی دیگه برام تموم شدن اما تو باز من رو بردی...
hgedbjj عضویت: 1404/02/18 تعداد پست: 3322 خودش پیدا میشه با کسانی که حس میکنی اخلاقش مث خودته نزدیک شو و سر بحثو باز کن کم کم دوست میشید خب من خانه دارم. رفیقهای زمان دانشگاه هم اصلأ شماره هاشونو پاک کردم باحال نبودن. خیلی هم توانتخاب دوست سختگیرم
زن_داداشتونم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 2668 خب من خانه دارم. رفیقهای زمان دانشگاه هم اصلأ شماره هاشونو پاک کردم باحال نبودن. خیلی هم توانتخاب دو ... نمیدونم والا نمیتونی با یکی از فامیلات که همسن خودت باشه رفیق بشی اما تو باز من رو بردی...
hgedbjj عضویت: 1404/02/18 تعداد پست: 3322 نمیدونم والا نمیتونی با یکی از فامیلات که همسن خودت باشه رفیق بشی نچ ندارم فامیل اونایی هم ک هستن سمی ان
زن_داداشتونم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 2668 نچ ندارم فامیل اونایی هم ک هستن سمی ان وای خدا به دادت برسه اما تو باز من رو بردی...