2777
2789
عنوان

انفولانزا شدید گرفتم سی وچهار هفتمه دارم میمیرم دیگه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 35 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی اسپند دود کن دارچین ولیمو تازه بو کن عزیزم تو بارداری نمیشه چیزی بهت بدن

اره از بدشانسیم حتی یه چرک خشک کن هم ندادن فقط استامینوفن اونم که فقط درد رو کم میکنه و هیچ کارایی برای خوب شدن نداره 

منم باردارم سرما خوردم گلوم چرک کرده بود درد داشت متخصص عفونی بهم اموکسی سیسیلین داد

ی متخصص عفونی بر‌و

عفونت نداری گلوت ؟ اگر نداری همون استامینوفن فقط برای کنترل تب و درد 

نگران نباش خوب میشی زود

منم سه هفته هست دارم سرفه میکنم خوب هم نمیشم 

اینقدر حالت بده بستریت میکردن چار تا دارو که ضرر نداره میدادن بهت 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
منم سه هفته هست دارم سرفه میکنم خوب هم نمیشم اینقدر حالت بده بستریت میکردن چار تا دارو که ضرر نداره ...

میگن ۱۰ ۱۵ روز تحمل کنی بعد خود به خود خوب میشی ولی دیگه انقد سرفه کردم ریه و قفسه سینه ام درد گرفته 

همش میترسم انقد سرفه کردم بند ناف بپیچه دور گردن بچه😪😱

حتمابرو دکتر دیگه ای وقتی اینقدر حالت بده منم باردارم سرما خوردم رفتم دکتر اولی هیچی نداد اما دکتردومی خوب شدم 

نه شوهرم نزاشت بزنم میگفت اینا واکسن واقعی نیست عوارض داره بچه عقب مونده میشه بعدا

دقیفا ادم میمونه

انفولانزام خیلی درد سر داره مخصوصا ابن جدیده

عفونت وارد خون میشه زایمان رودرس و هزار تا چیز

خدا بهت کمک کنه

تو بارداری فقط استامینوفن میگن اجازه داری بخوری هیچی دیگع خوب نیست

نه عزیزم منم باردارم ۳۳ هفتمه مثل شما شدم

عفونت خطرناک تر از داروعه 

ی سری انتی بیوتیک ها ایمن حساب میشن توی بارداری

منم باردارم سرما خوردم گلوم چرک کرده بود درد داشت متخصص عفونی بهم اموکسی سیسیلین دادی متخصص عفونی بر ...

چرا دارم که میسوزه گلوم دیگه همش گرفته گلوم احتقان خلط سوزش گوشامم درد میکنه انگار هوا گرفتن 

نه عزیزم منم باردارم ۳۳ هفتمه مثل شما شدمعفونت خطرناک تر از داروعه ی سری انتی بیوتیک ها ایمن حساب می ...

دکتر بیسواد برام سرم و ویتامین ب ۶ نوشته بود فقط بااین که رفتم رو به غش بودم انقد فشارم پایین بود حتی یه بسته قرص یا یه شربتم برام ننوشته 

حتمابرو دکتر دیگه ای وقتی اینقدر حالت بده منم باردارم سرما خوردم رفتم دکتر اولی هیچی نداد اما دکتردو ...

اولم ب شوهرم گفتم بریم دکتر خود بیمارستان نبرد گفت درمونگاه میبرمت 

اره از بدشانسیم حتی یه چرک خشک کن هم ندادن فقط استامینوفن اونم که فقط درد رو کم میکنه و هیچ کارایی ب ...

عزیرم نمیشه بده که اخربارداری هستی انشالله ی دوش بگیر ی کم آب بزار رو اجاق جوش بیاد بخار بگیره خونه اسپند دود کن خوب میشی مایعات زیاد بخور آب زیاد بخور 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم