2777
2789
عنوان

انفولانزا شدید گرفتم سی وچهار هفتمه دارم میمیرم دیگه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 35 پست
عزیرم نمیشه بده که اخربارداری هستی انشالله ی دوش بگیر ی کم آب بزار رو اجاق جوش بیاد بخار بگیره خونه ...

فشار اب رو انقد برای بی ابی اوردن پایین بخدا یه نخ باریک هم اب نمیاد دیروز مجبور شدم با قابلمه اب داغ کنم برم دوش بگیرم 😪

فشار اب رو انقد برای بی ابی اوردن پایین بخدا یه نخ باریک هم اب نمیاد دیروز مجبور شدم با قابلمه اب دا ...

ای بابا انشالله همه چی درست میشه مواظب خودت و می نی باش سالم بغلش کنی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فشار اب رو انقد برای بی ابی اوردن پایین بخدا یه نخ باریک هم اب نمیاد دیروز مجبور شدم با قابلمه اب دا ...

پزشک متخصص برو. درمانگاه اکثرا عمومی هستن و چیزی حالیشون نیست. برو اورژانس یه بیمارستان. متخصص طب اورژانس بهتر دارو میده. منم بارداری اموکسی سیلین میخوردم ولی بازم پزشک بگه بهتره چون هفته به هفته فرق داره

غذا هیچی نمیتونم بخورم تهوع دارم دمنوش اویشن و عسل و دارچین و زنجبیل و هر گیاه دیگه ک فکر کنی ام خور ...

تهوع بارداری یا بخاطر مریضی؟ برا تهوعت دارو نمیخوری ؟ ای بابا نمیشه که هیچ دارویی ندن🙁

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

تهوع بارداری یا بخاطر مریضی؟ برا تهوعت دارو نمیخوری ؟ ای بابا نمیشه که هیچ دارویی ندن🙁

تهوع بخاطر مریضی انفولانزا اصلا هیچی دلم نمیخاد بخورم رنگ غذا رو میبینم دلم بد میشه .