2789

اخه خیلی دم ازینک عروسم همون دختره فلان میزنن ولی این رفتار ک خلافشو ثابت کرد...ما نزدکیای عروسیمونه داریم تدارکات جهاز اینا میبینیم...من از خونواده شوهرم راضی هستما باهم مشکلی نداریم ولی امروز ی چیزییی خیلیی ناراحتم کرد...امروز رفتم خونه مادرشوهرم نمیدونم بحث از کجا کشید ب لحاف تشک عروس..میدونم الان این چیزا دیگه زیاد مهم نیس و رسومات قدیمیه ولی مم با تفکر پشتش مشکل دارم...مادرشوهرم برگشت گف اره منم یه دست اماده کردم بدم به مهدییی...منو میگی بهم برخورد گفتم ینی چی ب عروس نمیدین پس؟ معمولا دوتا میدن دیگه اگه بخوان بدن ینی چی فقط ب مهدییی...گف باشه میخوای دوت ابدم گفتم نه چیزی ک زیاده لحاف تشکه واسه مهدیم خواسی نده اصلا میمونه ته کمد (میر) میزنه🤣🤣🤣 حیلی ناراحت شدم اخه از حرفش ینی چی فقط ب پسرم میدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ناراحتی نداره اصلا نباید به زبون نمی اوردی ما خودمون رسم مادریم مادر داماد براش تشک میده

اخه ما هم رسم داریم یه جفت میدن ینی همه اینطوری بودن...یدونه ینی چی واقعا؟؟؟ ی دست که چی؟!

وااااخب مادر پسر به پسر میده مادر دختر به دختربه عروس برای چی باید تشک بده؟؟؟

وااا ما رسم داریم دو دست مادر عروس میده دو دستم مادر داماد ینی چی هر کدوم اخه یه تشک!!!!!! الان مامان خودم دو دست اماده کرده ...

اخه ما هم رسم داریم یه جفت میدن ینی همه اینطوری بودن...یدونه ینی چی واقعا؟؟؟ ی دست که چی؟!

ما یه دسته 

ولی خب چون مادر شما دو دست داده باید دو دست میدادن 

ولش کن به خاطر این چیزا خودتو ناراحت نکن

دیگه کنکوری نیستم. یه دانشجوی دندون 🦷

آها یه دست میخواد بده؟؟

اره دیگه‌دوتا ینی...چون اخه زشت میدونیم ک فقط یدونه مثلا واسه من بدن ک اره این واسه دختره... دوتا میدن ک ست باشه ...بعد اخه چیز قابل داری نیست ک خونشونم پر اینجور چیزاس 

ما یه دسته ولی خب چون مادر شما دو دست داده باید دو دست میدادن ولش کن به خاطر این چیزا خودتو ناراحت ن ...

اخه ازین ناراحتم ک واضح بمن میگ اره منم یدونه برا مهدییی اماده کردم...تو ک داشتیواماده میکردی چیمیشد یدونم برا من اماده کنی....این ینی همه حرفا و تعرفات آب حمومی و فیکه دیگه ازین ناراحتم نه از تشک..

فکر کردم دوتا دست میخواد بده و میگی چرا مثلا چهارتا نمیده!!!

نه یدونه میخواد ب پسرش بده فقط😐😐ینی چی واقعا من از تشک ناراحت نیستم ازینک همش تعارف های فیک میکنن ک اره توام دختر مایی ولی یدونه نکرده بگه بزار دوتا اماده کنم ست بشه... من ازینش ناراحتم

اخه ازین ناراحتم ک واضح بمن میگ اره منم یدونه برا مهدییی اماده کردم...تو ک داشتیواماده میکردی چیمیشد ...

عوضش اسی جان با این کارش فهمیدی الکی بود همه حرفاش به فکر پسر خودشه 

هزار ماشالا مادرت تهیه کرده بهترنشو لنگ تشک اون نیستی از این خوشحال باش اول کاری قهمیدی چطوری ان از این به بعدم طبق اون رفتار میکنی

دیگه کنکوری نیستم. یه دانشجوی دندون 🦷