2789
عنوان

بچه هاو بنظرتون حق دارم از دست مادرشوهرم ناراحت شم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 43 پست
اسی نمیدونی چقد حرصم گرفت بهم برخورد....بره گمشه اصلا زهلم گتمیش

اخه عددی نیسیت که ناراحتت کنه 

از ادمای مهم ناراحت شو کسی که هزار رنگه ناراحتی نداره والا ولش کن 

به شوهرت بگو رو تشک مامانت بخواب من رو تخت  

دیگه کنکوری نیستم. یه دانشجوی دندون 🦷

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یدونه تشکه دیگه عطاشو به لقاش میبخشیدی. اینهمه خوبی میکنن برای یه دست رختخواب ناراحت شدی حالا بگرد ببین بهانه دیگه ای پیدا نمیکنی

آدم حتی یه سری چیزا رو از خانواده خودش هم ممکنه نپسنده ولی ناراحت نمیشه چون خانواده خودشه ولی خانواده شوهر بودنی اینجور میکنن عروسها

شمام فکر میکنم زیادی لی لی به لالات گذاشتن توقعت رفته بالا

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

ما که کل جهاز با پسره و اصولا بالای 6دست تشک یک نفره باید داماد درست کنه اما از قدیم رسم بوده اون تشک دو نفره شب حجله که بهش تخت میگفتن رو مادر عروس باید درست کنه!

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
یدونه تشکه دیگه عطاشو به لقاش میبخشیدی. اینهمه خوبی میکنن برای یه دست رختخواب ناراحت شدی حالا بگرد ب ...

اخه من میگم تشک چیههه شما ک خونتون پره حالا یدونههه فقط ب مهدی نمیدادی چی میشد..پما ک باهم اینهمه اوکیم این طرز فکرش برام بد بود

واقعا چراااا

خودت کمی فکر کن ....رسم همینه که به پسر یه دست رختخواب بدن که خیلی هم بیخود هست نمیدونم برای چی باید این کار رو کرد اما خودت داری میگی خانواده همسرت خوبن حرفش که بد نبود اما اگر زمانی ایرادی هم بود زود خرده نگیرید گناه دارن مامان ها....با هزاران امید پسرشون رو داماد میکنن و عروس دار میشن. خرابش نکنید‌ محبت هاشون یادتون بمونه دهن جوابی نکنید و خرده نگیرید همه کارها  و حرف ها همیشه از پیش آماده شده و با منظور نیست. انشالله خوشبخت باشید.