2777
2789
عنوان

همونیم که آدما رو باور نداره🤍

109 بازدید | 19 پست

نمیدونم کی و کجا اینجوری شدم اصلا خوشحال باشم یا ناراحت 

ولیی اگهه ببینم ی آدم داره گریه میکنم حتی عزیز جونم باشه.. نمیتونم کامل مطمئن باشم که واقعن از ته دلش گریه میکنه یا نه 

مثلا ی پسر پشت تلفن گریه کنه که اصلااا احتمالا خندمم میگیره.. حرفای عاشقونه و این حرفا که فقططط میخندم😂 انگار همه دارن بازی میکنن 

نسبت به همههه بی اعتمادم.. ینی مثلا به هیچکس وابسته نمیشم.. هر لحظه بنظر من ممکنه آدمایی که بهشون میگیم رفیق دوست و اینا برن.. بد بشن و آدم جدید و این حرفا:)

شما هم همینجوری باشید.. بیخیال اینا🌱

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه بودی ناامنی عاطفی تجربه کردی اینطور شدی فک کنم ..بغضی جاها خوبه بعضی جاها نه

اره.. 

و بنظرم حق دارم.. 

تو این دنیا ساده باشی خوب باشی اذیتت میکنن

اکثر کسایی که صدمه دیدن آدمای صاف و صادقی بودن اگه دقت کنی 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

اره.. و بنظرم حق دارم.. تو این دنیا ساده باشی خوب باشی اذیتت میکنناکثر کسایی که صدمه دیدن آدمای صاف ...

نه منم همینطورم .بیشتر به نظرم از ترس اینکه دوباره اسیب ببینیم اینطور شدیم و یه دیوار دورمون کشیدیم .میترسیم دوباره اعتماد کنیم و یا وابسته بشیم چون اخرش خودمون تنها میمونیم .....من نمیدونم ادم ساده ایم یا پیچیده ولی دور و بریام پیچیده بودن و مجبور شدم اینطور بشم

اره.. و بنظرم حق دارم.. تو این دنیا ساده باشی خوب باشی اذیتت میکنناکثر کسایی که صدمه دیدن آدمای صاف ...

ویژگی خوبی داری

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲

نه منم همینطورم .بیشتر به نظرم از ترس اینکه دوباره اسیب ببینیم اینطور شدیم و یه دیوار دورمون کشیدیم ...

خب وقتی آدم ضعیفه آسیب میبینه دیگ.. وقتی این دیواره هست و باعث میشه آسیب نبینیم ینی قوی ایم..

و این نیاز به هیچ تغییری نداره و درست ترین کاره.....

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

خب وقتی آدم ضعیفه آسیب میبینه دیگ.. وقتی این دیواره هست و باعث میشه آسیب نبینیم ینی قوی ایم..و این ن ...

نه این دیواره از همون ضعفه میاد دقیقا تو فقط خودت رو سعی داری محافظت کنی در حالی که درونت همونطوره ...اخرشم دیگه از چیزی لذتی نمیبری مث من حوصله هیچ چیزی و هیچ کسی و نداری ...اصلا خوب نیست . بغضی موقع دلم بالا میاد

نه این دیواره از همون ضعفه میاد دقیقا تو فقط خودت رو سعی داری محافظت کنی در حالی که درونت همونطوره . ...

قشنگم این جور نیست 

پس احتمالا تو طرز فکرت مثل من نیست و با من فرق داری 

چون من درونمم همینه کاملا 

من تصمیم گرفتم خودم و دوس داشته باشم و کسی  نزارم باعث بشه خودمو فراموش کنم.. باور نمیکنم آدما رو چون میدونم همه آدما قابل اعتماد نیستن.. فرق زیاده

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

من حتی به عشق و اینجور چرت و پرتا هم اعتقاد ندارم و به نظرم همه دروغین

من به عشق پسر به دختر اعتقاد دارم 

ولی دختر به پسر نه.. نه اینکه دختر نتونه عاشق بشه.. نههه 

چون وقتی دختر عاشق تر از پسر باشه اون رابطه به درد نمیخوره 

رابطه ای ک پسر عاشق باشه و دختر در حد دوست داشتن باشه تا ابد چشم حسودا رو کور میکنه🫠

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍