2777
2789
عنوان

پنج سال پیش یه همکلاسی داشتم

208 بازدید | 6 پست

شبیه افغانیا بود ولی ایرانی بود 

تا اینکه دختر خاله و دختر داییشو دیدم اونا دیگه کپ افغانی بودن فهمیدم دختره از طرف مادرش یه رگ افغانی داره حالا مشکلش میدونین چی بود‌

اینکه انقدر خودشو میگرفت که آدم میگفت از دماغ فیل افتاده هم خودش هم مامانش اینو من نمیگم همه دوستام و حتی مامانای دوستامم میگفتن

حالا نگو افغانیم بودن اه اه 

آدم حرصش میگیره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلیل این همه خود برتری چی میتونه باشه موندم واقعا

ببین اونی که فکر میکرد برتری داره اون بود با اون برخورد زشتش تو اگه جای من بودی رفتاراشو میدیدی خیلی حقو به من میدادی حالا اگه واقعا لیاقت اون همه ادعا رو داشت یچی یارو افغانیه انگار تو ولنجک زندگی میکنه

ببین اونی که فکر میکرد برتری داره اون بود با اون برخورد زشتش تو اگه جای من بودی رفتاراشو میدیدی خیلی ...

ببین چه افغان باشی چه ایرانی چه آمریکایی چه فقیر باشی چه گنج قارون داشته باشی چه دکتر باشی چه کارگر زحمتکش آخرش میری زیر یه متر خاک تازه با یه کفن سفید بدون جیب

پس لزومی نداره تو اونا رو به خاطر افغان بودن کم ببینی اونا تو رو به یه دلیل دیگه احمقانس