2777
2789
عنوان

دوستی با پسر خاله

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 33 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستی منظورت همون رل زدن و اینهاست معمولا چیز جالبی نیست مخصوصا اگه فامیل باشه چون دایم همدیگرو میبی ...

نه ازدواج که دیگه از من گذشته. اعصابشو ندارم

ولی به هر حال دوست دارم یکی بهم اعتماد به نفس بده محبت کنه

حتی با مادرم و خاله ام باهاش مسافرت رفتیم ولی اصلا ازش خوشم نمیاد نه تنها من دختر خاله های دیگمم حس ...

این بد نیست ولی کلا زبون نمیفهمه میگم دوست ندارم ولم کننن بعد دوباره میاد میگه من که ادم خوبیم میدونی واقعا دلم میخواد ده تا سیلی محکم بزنمش

«تو دنیایی که عشق توش زود دود می‌شه… من ترجیح می‌دم آتیشمو خرجِ رویا کنم نه آدم‌ها.»

این بد نیست ولی کلا زبون نمیفهمه میگم دوست ندارم ولم کننن بعد دوباره میاد میگه من که ادم خوبیم میدون ...

اینم آدم بدی نیست شاغل هست ، مهربونه ولی هول هست ازش خوشم نمیاد

خانوادت در جریانن؟

اینم آدم بدی نیست شاغل هست ، مهربونه ولی هول هست ازش خوشم نمیاد خانوادت در جریانن؟

نه من به مامانم گفتم

«تو دنیایی که عشق توش زود دود می‌شه… من ترجیح می‌دم آتیشمو خرجِ رویا کنم نه آدم‌ها.»

یعنی چی؟مگه قهر بودین قبلش؟یامنظورت رابطه دوستپسر دوستدختریه؟اگر اینه که برگامممممم

اصلا نمیدونم چطوری میشه ادم با پسرفامیلش که انقدرم نزدیکه بهش دوست بشه😐😂پس چرا من پسرخالها وپسرعموهام رو به چشم برادر میبینم

واییی چقد بدم میاد سمج هستن

دقیقاااااااااا یک ساله هر روزتا الان بیشتر ۱۰ بار بلاکش کردم