2777
2789
عنوان

گاهی زندگی آسان گرفتن است

130 بازدید | 13 پست

نشستیم فکر کردیم اگر فلان خانه بزرگ و اعیانی بود اگر فلان ماشین لوکس بود اگر و اگر و اگر بود احساس خوشبختی می کردم 

ولی زهی خیال باطل خوشبختی یعنی 

چایی خوردن وسط زمستون روبروی تلویزیون کنار آدمی که دوستش داری و میدونی عاشقانه دوستت داره  خونه هم اگه ۵۰ متر باشه ماشینت اگه لوکس هم نباشه ذهن و روحت لوکس ترین جای دنیا میشه 

اینو من میگم منی که افکارم اولی بود و حس خوشبختی نبود و دنیا بهم دومی رو داد و حس خوشبختی هست 

آدما به صورت عادی وقتی راضی میشن که مرده باشن، پس عملا هیچوقت رضایت ندارن از همه چی،پس چه بهتر که یه وقتایی راضی بشن، نه از صرف رضایت بلکه بخاطر فرار از عدم رضایت

یک زن و شوهر پزشک آماده کمک به عزیزان در سایت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همیشه باید آسان گرفت اما کسی که خونه پنجاه متری داره به نظرم مشکل مالی هم داره ،سخت زندگی می‌کنه و ا ...

نه پنجاه متر نیست ولی ۲۰۰ متر هم نیست 

مشکل مالی در حد وضعیت اقتصادی الان که برای همه سخته 

امان از این حرفای کلیشه ای..

حالا بعد از اینکه چایی تموم شد رفتی تو آشپزخونه با یه یخچال خالی رو به رو شدی، وقتی با غصه اجاره همون ۵۰ متری و صب به صب پیامک قسطا رو به رو شدی ، اونوقته که عشق و عاشقی و آرامش از سرت میپره... میپره و تو دوباره توی ذهنت خیال یه زندگی اعیانی که بشه توش مزه عشق و ارامش رو چشید متصور میشی🙂

قصد ضدحال نداشتم عزیزم. فقط از زندگی ای که عشق داره ولی ارامش نداره خسته شدم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

امان از این حرفای کلیشه ای..حالا بعد از اینکه چایی تموم شد رفتی تو آشپزخونه با یه یخچال خالی رو به ر ...

میدونم چی می گی عزیزم فقر خوب نیست منظور من یک زندگی معمولی ولی باعشق بود که خیلی بهتر از یک زندگی اعیانی ولی سرده 

منم بعضی وقتا از این شعارا میدم ولی تهش میبینم اونکه پول تو حسابش داره چقدر حالش خوبه.. من کل ماه متتظرم حقوق شوهرم بیاد که تا عروب به قسط و قرض بدم دوباره بشمرم روزا رو تا سربرج وتکرار همین مکررات.. بازم خداروشکر جونی مونده برای شمردن این روزای سخت