2777
2789
عنوان

ب نظرتون کار چیپیه تو ادم و حوا ثبت نام کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 89 پست
نظر خودمو دادم و فکر نمیکنم به شما ربط داشته باشه از نظر من چیپه تمام برام عجیبه از اول تاپیک داری ت ...

خواه میکنم ازم ناراحت نشید 

ریو میزنم چون دلسوز جوون های سرزمینم هستم 

الان پیدا کردن کیس ازدواج مناسب شده یه معضل اجتماعی 

شما درمان یه بیماری همه‌گیری رو پیدا کنی دوست نداری به همه معرفیش کنی؟ 

پیدا کردن کیس مناسب هم یه یه جور بیماری جامعه است

پسرهای زیادی هستن که قصد ازدواج دارن اما دختری که با معیارها و شرایطشون بخونه رو پیدا نمیکنن. نه اینکه اون دختر وجود نداشته باشه، هست فقط اون پسر پیداش نمیکنه چون دور و اطرافش نیست

دخترهای زیادی هستن که خواستگار مناسب با معیارهاشون تاحالا نیومده خواستگاری. آیا هیچ پسری که معیار های این دختر خانم رو داشته باشه و از خداش هم باشه همچین دختری قسمتش بشه وجود نداره؟ چرا! اما دور و اطراف دختر نبوده و تاحالا هم رو ندیدن

قدیما این مشکل با واسطه گری ازدواج بزرگترها حل میشد، الان دیگه فرهنگ واسطه گری تقریبا ور افتاده به هزاران دلیل. تازه واسطه ها خانواده ها رو میشناسن و معیارهای خانواده رو لحاظ میکنن نه خود شخص و شخصیتش رو

خب تو این شرایط غم‌انگیز یه سری مجموعه تعصبی رو آدم و حوا ندارم. هرکسی که این کار رو بکنه) پیدا شدن که این دختر و پسرهایی که خیلی خوبن و خیلی مناسب همن اما به هر دلیلی تاحالا سر راه هم قرار نگرفتن رو بهم معرفی می‌کنه

خیلی تلخه که دخترها فقط به این خاطر که جامعه بهشون برچسب بی کلاسی و عرضه کردن خود میزنه سمتش نرن. من هرکاری از دستم بر بیاد انجام میدم تا این برچسب ها برداشته بشه و این نوع ازدواج عادی سازی بشه. 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم ۳۵ سالمه عمزا برم داخل سایتا اینکارو انجام بدم نظری کسی هم برام مهم نیست ک بهم این سایتا پیشنهاد میده 

ونظری هم ندارم در مورد بقیه ک بخوان اینکارو انجام بدن 

و اینکه عزیزم سنت کمه خیلی زود و چشم و گوش بسته ی نفر از این سایت اومد قبول نکن خیلی هواست باشه 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

واقعا منم نمیپسندم ادم دوربرت هست میشناسیش اشتباه درمیاد چ برسه ب این سایتها 😐👌🏻

ببینید اینم دلیل اینکه من ریپ میزنم و عزیزان ناراحت میشن

نپسندیدن شخصی با اعتقاد به اینکه اشتباه درمیان دو مقوله متفاوته

و مشخصات نپسندیدن هایی که شما و سایر بزرگواران تاپیک گفتید از جنس سلیقه شخصی نیست دلیلش اینه که بد میدونیدش

در مورد این بدی باید حرف زده بشه تا سوءتفاهم برطرف بشه

ازدواج همینطوری هم بخاطر گرونی و معضلات فرهنگی سخت هست، حداقل ما برای جوون ها سختترش نکنیم...

واقعا منم نمیپسندم ادم دوربرت هست میشناسیش اشتباه درمیاد چ برسه ب این سایتها 😐👌🏻

اصلا به اشتباهش کار ندارم

انتخاب شدن وزندگی با سنجش ظاهری دوس ندارم،من وهمسر تو دانشگاه همو دیدیم،اول اخلاقا وظاهرمون، به دل هم نشستیم انگار،بعد کم کم آشنایی اولیه ویکسان بودن معیارا وبعد...

ولی اینکه یگی بیاد ببینه،فلانی۲۵ساله،شغل فلان،خانواده فلان و...حالا برم باهاش آشنا بشم،ندوس،انگار جا مرحله دو ویک جابجا میشه،طرف بخاطر موقعیتت میخواد ازت خوشش بیاد،نمدونم چطور بگم

ببینید اینم دلیل اینکه من ریپ میزنم و عزیزان ناراحت میشننپسندیدن شخصی با اعتقاد به اینکه اشتباه درمی ...

اصلا ربطی ب گرونی و اعتقادات نداره 

من چند مورد خواستگار سنتی داشتم و تو ذوقم خورد و میتونم بگم حالم از این جور ازدواجها بهم میخوره 

حالا چ برسه ب سایت 

حالا فکر کن شما ب پست ی ادم بی فرهنگ بخوری تا تقی ب توقی میخوره بهت میگه اح خودت اومدی داخل سایت یعنی خودت هم دنبال ازدواج بودی

پس من حاضرم مجردم بمونم و درهیچ شرایطی دنبال این جور ازدواج ها نرم 

درصورتی ک بخودمم همچین پیشنهادهای شده ک برم ثبت نام کنن و بخاطر این چیزای ک گفتم نرفتم ترجیع دادم مجرد بمونم یا طرف خودش بیاد سمتم 

شما مردای ایرانی رو نمیشناسی 

این سایتا بدرد خارجی ها میخوره 

ن مردای ایرانی جهان سوم 

ببخشید اینقدر واضع گفتم 

اصلا به اشتباهش کار ندارمانتخاب شدن وزندگی با سنجش ظاهری دوس ندارم،من وهمسر تو دانشگاه همو دیدیم،اول ...

من میفهمم شما چی میگی دقیقا میفهمم منم نمیتونم واضع بگم شاید نمیشه نوشتاری گفت ولی باشما موافقم عزیزم 👌🏻

اصلا ربطی ب گرونی و اعتقادات نداره من چند مورد خواستگار سنتی داشتم و تو ذوقم خورد و میتونم بگم حالم ...

فقط دلم میخواد یکی از اون پسرها ببینم سرش داد بزنم:

معلومه که دنبال ازدواجم 

مگه ازدواج کار اشتباهیه که از دنبالش بودن بودن خجالت بکشم؟ 

نکنه فکر کردی من دنبال یه چیزی غیر ازدواجم؟ 

خجالت نمی‌کشی دنبال دختری میگردی که هدفش رابطه غیر ازدواج باشه؟ 

بعد هم داد و هوار راه بندازم و بگم آهای ایهالناس این مردک دنبال دختری میگرده که هدفش رابطه خارج از ازدواج باشه! چون بهش گفتم من فقط به ازدواج فکر میکنم بهش برخورد و ناراحت شد! کثافت توقع داشت من ازدواج نخوام و چیز دیگه ای بخوام!!!

عزیزم نمی‌خوام نصبحتت کنم لطفا ازم ناراحت نشو

فقط دوستانه میگم بخاطر ترس از رفتار بیشعورها حق زندگی رو از خودت نگیر

یه بیشعور همیشه راه خودش رو برای شکوندن قلبت پیدا می‌کنه. حتی اگه خودش عاشقت بشه و هزار بار خواستگاری کنه تا قبول کنی بازهم میاد میگه تو همیشه چشمت به در بود تا من بگیرمت. مثلا میگم. و واقعا دیدم که میگم. با محروم کردن خودت نمیتونی جلوی دهن این مردم متوهم رو بگیری 

فقط دلم میخواد یکی از اون پسرها ببینم سرش داد بزنم:معلومه که دنبال ازدواجم مگه ازدواج کار اشتباهیه ک ...

ن عزیزم اصلا و ابدا اینکارو نمیکنم 

من از این ازدواج ها خیلی چیزای چرت دیدم 🤦🏻‍♀️💁‍♀️حتی از خواستگاری متنفرم حتی اسم خواستگاری بشنوم نشناسم ردش میکنم تا این حد متنفرم 🤦🏻‍♀️

اسی هم سنی نداره نباید عجله کنه