خواه میکنم ازم ناراحت نشید
ریو میزنم چون دلسوز جوون های سرزمینم هستم
الان پیدا کردن کیس ازدواج مناسب شده یه معضل اجتماعی
شما درمان یه بیماری همهگیری رو پیدا کنی دوست نداری به همه معرفیش کنی؟
پیدا کردن کیس مناسب هم یه یه جور بیماری جامعه است
پسرهای زیادی هستن که قصد ازدواج دارن اما دختری که با معیارها و شرایطشون بخونه رو پیدا نمیکنن. نه اینکه اون دختر وجود نداشته باشه، هست فقط اون پسر پیداش نمیکنه چون دور و اطرافش نیست
دخترهای زیادی هستن که خواستگار مناسب با معیارهاشون تاحالا نیومده خواستگاری. آیا هیچ پسری که معیار های این دختر خانم رو داشته باشه و از خداش هم باشه همچین دختری قسمتش بشه وجود نداره؟ چرا! اما دور و اطراف دختر نبوده و تاحالا هم رو ندیدن
قدیما این مشکل با واسطه گری ازدواج بزرگترها حل میشد، الان دیگه فرهنگ واسطه گری تقریبا ور افتاده به هزاران دلیل. تازه واسطه ها خانواده ها رو میشناسن و معیارهای خانواده رو لحاظ میکنن نه خود شخص و شخصیتش رو
خب تو این شرایط غمانگیز یه سری مجموعه تعصبی رو آدم و حوا ندارم. هرکسی که این کار رو بکنه) پیدا شدن که این دختر و پسرهایی که خیلی خوبن و خیلی مناسب همن اما به هر دلیلی تاحالا سر راه هم قرار نگرفتن رو بهم معرفی میکنه
خیلی تلخه که دخترها فقط به این خاطر که جامعه بهشون برچسب بی کلاسی و عرضه کردن خود میزنه سمتش نرن. من هرکاری از دستم بر بیاد انجام میدم تا این برچسب ها برداشته بشه و این نوع ازدواج عادی سازی بشه.