2777
2789

گفتن جملاتی مشابه اینکه خیلیا از تو بدبخت ترن یا خیلیا هم همین مشکلو دارن و....(با عذرخواهی زیاد) نهایت بی درک و شعوری هست...

(برای خودم پیش نیومده ولی دیدم😕)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موافقم 

هرکس درد های خودش رو تحمل می‌کنه و این جملات قرار نیست درد من رو کمتر کنه

«یک احساساتی هست یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند, نمی شود گفت ، آدم را مسخره می کنند؛ هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می کند..🌱» |صادق هدایت

خیلیا که میان میگن خداروشکر ما این مشکلو نداریم! 

بارها تو همین سایت دیدم و هر بار از تعجب چشمام چهارتا شده

طرف میاد از خونواده بدش میگه یکی میگه خونواده من اصلاا اینطوری نیستن

میگه خواستگار ندارم میگه با اینکه من متاهلم بچه دارم چقدرر ازم خاستگاری میکنن! 

برای من پیش اومده

دکترا منو جواب کردن همه علائمم ریخته بود بهم از درد و حال بد تو آی سیو داشتم جون میدادم. شکمم رو تشخیصی از بالا تا پایین پاره کردن. 

بعد خالم میگفت این که چیزی نیست شکم من کلا پاره پورست.

خالم عمل زیبایی انجام داده

خب من دوستم خیلی ناراضیه از زندگیش از مشکلاتش میگه کسایی ک مشکل بیشتر دارن بهش میگم و میگم فقط تو نی ...

چت جی بی تی خوبه

همچین قشنگ باهات هم دردی میکنه

زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤

خب من دوستم خیلی ناراضیه از زندگیش از مشکلاتش میگه کسایی ک مشکل بیشتر دارن بهش میگم و میگم فقط تو نی ...

حالا دور از جون😅

ولی دوست خوبم هرکسی یک پتانسیلی داره اگه واسه شما یه دردی کوچیکه ممکنه برای یکی دیگه بزرگ باشه به علاوه که ما به کفش دیگران راه نمیریم ایشون شمارو امن دیده غمای زندگیشو آورده پیشتون بعد شما با این حرف هیچ کمکی نمیکنید یعنی رسما خاصیتی نداره هیچ بدتر به آدم حس بدی میده😕

چت جی بی تی خوبههمچین قشنگ باهات هم دردی میکنه

خوب دوست من میاد از بدی های شوهرش میگه خب منم میخام امیدوارش کنم سعی میکنم از بدی های  خیلی بیشتر مردا میگم این چیه مد شده میگن بیشعوری 

هیچی نگی طرف بدش میاد 

بگی اره شوهرت نفهم احمق بدتر دعوا میفته خونشون