2777
2789

چرا تمام رشته‌های مورد علاقه‌ام به عنوان یک INFJ در نهایت به بی پولی ختم می شوند؟ مثل هنر، معماری، انیمیشن، نویسندگی. 

فکر می‌کنم در نهایت یک مهندس کامپیوتر غمگین خواهم شد.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بازار کار و چون علاقه نداشتم نتونستم ادامه بدم و الان بیکارم 😐 از شغلم متنفرم

می ترسم منم سر بازارکار بزنم کامپیوتر و مکانیک و اینا و تهش یه بیکار بدون علاقه بشم😂💔

برحسب علاقهمن istj ام برحسب mbti انتخاب رشته نکردم

ایول

من علاقم رو قبل mbti می شناختم و جالب اینه دقیقا همسو با آزمونم در اومد

ولی خب مادرم عاشق شغلشه و تایپ شخصیتیش با پیشنهاد آزمون کلی فرق داشت

من بین اتاق عمل و مددکاری مددکاری اجتماعی انتخاب کردم الان یکم سردرگمم که نکنه اشتباه کرده باشم

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

علاقه + بازار کار + درآمد + جایگاه اجتماعی + امنیت شغلی + ساعت کاری و میزان سختی + سنگینی مسئولیت + همخوانی با شخصیت و سبک زندگیم + پتانسیل ها و نقاط ضعف و قوتم

همه چیزو سعی کردم در نظر بگیرم ، حس میکردم اگه به هر کدوم از این فاکتورا بی توجه باشم فردا روزی اگه تو کار به مشکل بخورم خودمو بابت فکر نکردن بهش سرزنش میکنم 

می ترسم منم سر بازارکار بزنم کامپیوتر و مکانیک و اینا و تهش یه بیکار بدون علاقه بشم😂💔

اگه آدم حساسی هستی و به این چیزا اهمیت میدی برو دنبال علاقت منکه نتونستم کنار بیام و البته اینم بگم که یه دوره ی طولانی باعث افسردگیم شد

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بین اتاق عمل و مددکاری مددکاری اجتماعی انتخاب کردم الان یکم سردرگمم که نکنه اشتباه کرده باشم

هقق بنظرم حالا که انتخاب کردید دیگه روش خوب تمرکز کنید

من کسی رو می شناختم که رتبش خوب نشد و رفت زیست سلولی مولکولی ولی الان درآمد خوبی داره و معدل الف دانشگاه شد