2777
2789
عنوان

پدر شوهرم برامون یخچال گرفت

335 بازدید | 27 پست

از اونجایی که شوهرم خیلی خسیسه و نزدیک 6 7 ساله لباسشوییم خراب شده و ندارم ،یخچالمون سوخت و تعمیر کاره گفت یکی دو هفته طول میکشه ، پدر شوهرم سریع رفت یه مدل الکی از این یخچال فریز ها پایین بالاها مدل قدیمی خرید ، از شوهرم ناراحتم که اینقد تو این زندگی منو بی ارزش کرد، یه بار نشد منو ببره خرید بگه چی دوست داری ،اینقد این کاره نکرد پدر شوهرم رفت خرید ، شوهرم خیلی بی ارزع است هر کاری تا حالا بش گفتم نکرده برام.  کشور نداریم لباس های دخترم همین جوری ریخت و پاشه. هرچی بگی بهم ریختن است ،اصلا اهمیتی ب هیچی نمیده، کابینت هام خراب زنک زده ،در یکیش ون کنده ، دوست دارم بش بگم بسه ذیگه نمیخوام نمیتونم تحمل کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب مقصر خودتی که یه اقدام اساسی نکردی تا به خودش بیاد .کودتا کن .خانواده ت رو در جریان بگذار .تا وقتی با دست لباس می‌شوری و فقط حرفشو میزنی معلومه اونم با خودش میگه نهایت یه غر میزنع آخرم خسته میشه پول من که سرجاشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

شما هم هرچی لازمه با پدرشوهرت برو خرید بلکه خجالت کشید همسرت

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم