2777
2789
عنوان

پدر شوهرم برامون یخچال گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 27 پست

زندگی با اوم خسیس یکی از سخت ترین زندگی ها س 

همسرم اصلا خسیس نیست اما خانواده ش به شدت خسیس ن، واقعا عذاب اوره کاراشون 

بابت دو ریال هر بی احترامی رو به خودشون و اطرافیانشون میکنن 

پدر شوهر من کاسب ه بازاره، مثل یک کاسب رفتار کنه درآمدش از میانگین بازاری ها بیشتره اما آنقدر خسیس ن که وقتی میری توو خونه شون انگار رفتی خونه یک فقیر حاشیه نشین 

حتمادرامدش دست پدرشوهره که ولخرجی کرده بازم دمشگرم‌همونوخریده با این شوهر

ن بابا فقط حمع میکنه اونا هم پیش خودشون میترسن میگن این مهریش بالان ن خسته بشه طلاق بخواد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن بابا فقط حمع میکنه اونا هم پیش خودشون میترسن میگن این مهریش بالان ن خسته بشه طلاق بخواد

برو مهریه ت رو اجرا بزار ‌بگو مهرنوش مبخوتمطلاق نمی‌خوام .مهر هم حقمه ..

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

زندگی با اوم خسیس یکی از سخت ترین زندگی ها س همسرم اصلا خسیس نیست اما خانواده ش به شدت خسیس ن، واقعا ...

مادرشوهرم اومده بود خونمون فقط داشت با دقت به اینو اونو نگاه میکرد. چرا مبلت خرابه چرا کابینت هات اینجوریه ،یعنی اینم قوز بالا قوزه

دیگه لباساشو نشور هرچی ندارید به خانوادش بگو خدا بهت صبر بده با این مرتیکه

دو باره بش گفنم خودت بشورش لباساتو ، رفت و اومد هی گفت بی غیرت بی غیرت ،میخواستم بش بگم بی غیرت تویی که من 6 سال لباساتو شستم و ب رو خودت نیوردی

مادرشوهرم اومده بود خونمون فقط داشت با دقت به اینو اونو نگاه میکرد. چرا مبلت خرابه چرا کابینت هات ای ...

میدونم چی میگی 

ی مشت آدم احمقن واقعا 

ادم کار میکنه پول درمیاره برای زندگی راحت 

ادم های خسیس انقدر میرن حساب کتاب کنن که همون دو ریال خرجی هم که میکنن کوفتت میشه 

میدونم چی میگی ی مشت آدم احمقن واقعا ادم کار میکنه پول درمیاره برای زندگی راحت ادم های خسیس انقدر می ...

شوهرم خیلی از چشمم افتاده خیلی ، تازه میگه باید بچه دوم بیاریم

مادرشوهرم اومده بود خونمون فقط داشت با دقت به اینو اونو نگاه میکرد. چرا مبلت خرابه چرا کابینت هات ای ...

وای دختر خب میگفتی اینارو به پسرت بگو که هیچی خرج این خونه نمیکنههه

میدونم چی میگی ی مشت آدم احمقن واقعا ادم کار میکنه پول درمیاره برای زندگی راحت ادم های خسیس انقدر می ...

بچه ها برام دعا کنید استخدامی قبول بشم فقط همینه که میتونه نحاتم بده خسته سدم

دو باره بش گفنم خودت بشورش لباساتو ، رفت و اومد هی گفت بی غیرت بی غیرت ،میخواستم بش بگم بی غیرت تویی ...

میگفتییییی ،میزدی تو دهنش 😡

اینقدر مظلوم و قانع بودی الان اینطوری رفتار میکنه بیشعور

میگفتییییی ،میزدی تو دهنش 😡اینقدر مظلوم و قانع بودی الان اینطوری رفتار میکنه بیشعور

بخدا بعضی اوقات میرفتم لباس ها رو محکم رو تشت پرت میکردم تشت و محکم پرت میکردم تو حموم، میشنید ب رو خودش هم نمیورد