2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میخریم میشوریم پاک میکنیم خورد میکنیم میزاریم اجاق ابش کشیده بشه با روغن زیاد و شلعه کم سرخ میکنیم 

پیاز تفت میدیم زیاد دوباره سبزی حتما ی دور تفت میدیم اب میزنیم گوشت میزنیم لوبیا میزنیم ادویه میزیم جا میفته میخوریم 

میشه سبزی جنوب ! 

نه اب شلکی تهران و بقیه شهرها

میخریم میشوریم پاک میکنیم خورد میکنیم میزاریم اجاق ابش کشیده بشه با روغن زیاد و شلعه کم سرخ میکنیم پ ...

چقد بد صحبت میکنی آب شلکی تهران چیه؟؟؟

گوسفند چیه؟

اهل کجای جنوبی یادم باشه اونورا نیام

نه قبلا سرخ میکردم ولی الان بخاطر غذای سالم تا تونستم سرخ کردن رو از غذاها حذف کردم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
میخریم میشوریم پاک میکنیم خورد میکنیم میزاریم اجاق ابش کشیده بشه با روغن زیاد و شلعه کم سرخ میکنیم پ ...

هر جایی شخصیتتو نمایش نزار حرف در میارن واست

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝