2777
2789

اقا ما پارسال با یه اکیپ کاری رفتیم وان ترکیه خدا روز بد نیاره براتون این وسط گروه ما و گروه رقیب باهم خوب شدن و اینستاهای همو گرفتن 

تو این بین از اون تایم تا همین دیشب یکیشون خیلی پیگیری میکرد به اینو اون از گروه ما که از خانم فلانی ( ک من بی زبون باشه) خوشش اومده و از عشق اتشینش میگفت و...(زارتتتتتتت)

شروع کرده بود پیام دادن منم یه موردی ک دارم ترس از شکستن دل بقیه و... دارم چون خیلی ترسوندنم خانواده یه طورایی وسواس دارم

خلاصه ک تو این مدت یا جواب نمیدادم یا خیلی سنگین جواب میدادم یا میگفت فلانی خودتو خسته نکن من جوابم نه (حسم میگفت مث مردا متاهله اما تو پیجش چیزی نداشت به همه گروه ماهم گفته بود متارکه کرده) و از این بابت از خودم راضیم تا اینجاش 

خلاصه گذشت گذشت هی میگفت خدایا من به این علاقه ندارم تورو خدا یه نشونه بفرست که این اون ادم اصلیه نیست (چون خودشو پیگیر نشون میداد میترسیدم این باشه چوناینم نه ریخت داشت نه قیافه نه شخصیت قابل توجه اونایی ک میگن با زشتا ازدواج کنید برا خودتون میمونن )

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی چرا اینجوری تایپ میکنی ی خط مینویسی و میری

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 

منم براش این پبام گذاشتم و بلاکش کردم👇🏻

وفاداری تو رابطت با خانومتو الویت بزار ،خیلی مهمه

وفادار بمون شماها که کسیو دارید اینقدر بهتون وفاداره چطونه واقعا بمونید سر زندگیاتون مزاحم دخترای مردم نشید دیگ

تا الان کسی بلاک نکردم اما الان مجبورم

پیامی ازت ببینم مجبورم به طرفت پیام بدم😐

مرسی از خانومت 

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

اسی چرا اینجوری تایپ میکنی ی خط مینویسی و میری

قبلا خیلی تاپیک میکردم میگفت طولانی نمیخونیم حوصلشون نمیکشه همون اولی هم طولانیه اگ بخونن

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

برا ما که اینستا نداریم انگلیسی هم بلد نیستیم ترجمه کن چی نوشته قبل اسم محمد معنیش؟

یعنی ازدواج کرده با فلانی اینجا اسم اون اقا گذاشته بود

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

خب بعدش چی گفت مرده

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟!