2777
2789

یه آقا پسری هست چند وقته باهاش تو رابطم . ایشون داروسازی میخونن من پرستاری 

عکسش رو که نشون رفیقام دادن همه هی میگفتن بلاکش کن خیلی قیافش از تو داغون تره 

خواهر بزرگترمم قبلا به شوخی گفته بود تو در برابر این بارو مثل سلنا گومز و بنی بلانکو هستین . راستش پسریه که تا الان سرش تو درس بوده قیافه ای واقعا بد نیست ولی چون روستایی هستن و ادم های ساده ای ان خیلی اهل رسیدگی به ظاهر و اینا نیست . 

الان من چه کار کنم ؟ 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچوقت بخاطر حرف بقیه رابطت رو با پارتنر یا دوست خراب نکن .

شما باید شناخت پیدا کنی و اگه احساس میکنی که به دل خودت نشسته و شرایطش مناسبه به بقیه توجه نکن . 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

دوستات اومدن بگن مثلا تو خوشگلی بدتر گفتن...گفتن از تو داغون تره😑

شاید بخاطر اینکه واس روستا هستش اینجوری میگی

اگه مشکلت تیپشه خب روراست بگو اینجوری بپوشی خوشتیپ میشی و خیلی چیزای دیگه شاید بلد نیست بهش یاد بده

دوستات اومدن بگن مثلا تو خوشگلی بدتر گفتن...گفتن از تو داغون تره😑شاید بخاطر اینکه واس روستا هستش ای ...

نه نگفتن داغون اشتباه نوشتم ولی گفتن این چیه بابا تو این سرتری حتی یه پسره تو کلاسمون هست خیلی زشته بهم گفتن حتی از اونم زشت تره 🥲

اگه قیافه برات خیلی مهمه و نظر اطرافیانت روت تاثیر میذاره هرچیزی رو بگن کات کن

نه ببین واقعا قیافش بد نیست به نظرم فقط احتیاج به رسیدگی داره 

ولی واقعا منطقیه به خاطر یه قیافه انقدر هیت بگیره ؟ برام سواله ؟

نه ببین واقعا قیافش بد نیست به نظرم فقط احتیاج به رسیدگی داره ولی واقعا منطقیه به خاطر یه قیافه انقد ...

خب خیلیا هستن رُک نظر میدن

من خودم آدمی هستم قیافه واسم خیلی مهم بود و قیافه همسرم ا‌ون چیزی که دلم میخواد و هرجایی برم حرفی نیست و قد هم برام مهم بود...

به نظرم خودت ببین اگه قیافش واقعا زشته و حتی بقیه و خانوادت میگن خب اینجوری نمیشه ادامه داد چون همیشه حرفش هست و اعصابت داغون میشه