2777
2789

معمولا ۱۱۴ میگن 

اگه کسی بگه ۷۲ کمه ؟ 

یا نه همین ۷۲ ام قبول نمیکنن

دور و اطرافتون چجور بوده 

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

دو روز دیگه خواستگاری برادرشوهرمه

۱۴ تا سکه توافق کردن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو ملک یا زمین یا باغ به نامت بزنهحق طلاق بگیرحقوق برابر بگیر و گرنه یک لگد بزن در ک و ن اش ...

حقا رو نمی‌ده 

آره ملکم فکر خوبیه 

مهریه رو هیچکس نمیده. یه چیز لفظی و الکیه. خونه بنام زدن خیلی حرکت بهتریه.

آره این خوبه اگه قبول کنن مثلا بگم سکه نمیخوام سه دنگ خونه فلان جا بعدا بخر به اسمم 

آره این خوبه اگه قبول کنن مثلا بگم سکه نمیخوام سه دنگ خونه فلان جا بعدا بخر به اسمم

اگه بگی بعدا میشه همون قضیه مهریه و کسی نمیخره واست. مهریه رو که کلا باید بنویسن چون یه چیز صوریه 

بعدا نه میزنن زیرش.همون موقع عقد تو عقدنامه ذکر کن

همون مثلا گفتم تو عقدنامه و بعد هم تو دفتر خونه جدا بنویسن که خونه ای که در آینده میخره سه دنگ به اسم من البته این آنقدر سر حق طلاق بد رفتاری کرد شاید کنسل بشه به هم بزنیم خیلی داد و هوار کرد که نمیدم و فلان اخلاقش جالب نیست

اگه بگی بعدا میشه همون قضیه مهریه و کسی نمیخره واست. مهریه رو که کلا باید بنویسن چون یه چیز صوریه

ااا جدی 

همون مثلا گفتم تو عقدنامه و بعد هم تو دفتر خونه جدا بنویسن که خونه ای که در آینده میخره سه دنگ به اس ...

خونه نداره پس همون سکه بزن.بعدا میزنه زیرش راحت.

اخلاق نداره چرا جواب مثبت دادی؟زندگیتو خراب نکن عزیزم

همون مثلا گفتم تو عقدنامه و بعد هم تو دفتر خونه جدا بنویسن که خونه ای که در آینده میخره سه دنگ به اس ...

خونه اینده و راحت میزنه به نام بقیه یا به اسمت نمیکنه.از وکیل بپرسی بهت میگه.وقتی ملک باید بخوای که درحال حاضر داشته باشه.