2777
2789
عنوان

کسی که تازه خاستگار براش اومده مهریه چقدرمیگن

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 24 پست
خونه نداره پس همون سکه بزن.بعدا میزنه زیرش راحت.اخلاق نداره چرا جواب مثبت دادی؟زندگیتو خراب نکن عزیز ...

نه جواب مثبت ندادم الان جلسه پنجمه گفت بیا اول اینا رو به توافق برسیم اگه رسیدیم بریم جلو اگه نرسیدیم به هم بزنیم 🫠🫠 کلا حس میکنم زود عصبی میشه و بد دله باید باز بیشتر دقت کنم ببینم واقعا اینجوری یا نه 

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خونه نداره پس همون سکه بزن.بعدا میزنه زیرش راحت.اخلاق نداره چرا جواب مثبت دادی؟زندگیتو خراب نکن عزیز ...

سکه رو هم نمیده. صوریه. مگه اینکه همونجا توی محضر بگیره وگرنه بعدا اگر خدا نکرده جدا شه یک ریالم بهش نمیدن یا قسط ماهی چس تومن میدن

نه جواب مثبت ندادم الان جلسه پنجمه گفت بیا اول اینا رو به توافق برسیم اگه رسیدیم بریم جلو اگه نرسیدی ...

چ راحت میگه بهم بزنیم😵‍💫 بهم بزن حالشو ببر😂 آدم ازدواج میکنه که تامین بشه و اعصابش راحت باشه

سکه رو هم نمیده. صوریه. مگه اینکه همونجا توی محضر بگیره وگرنه بعدا اگر خدا نکرده جدا شه یک ریالم بهش ...

چرا ملک و ماشین داشته باشه میشه توقیف کرد یا خدایی نکرده فوت کنه میتونه ارثشو حداقل با سکه بگیره.

من خرداد ماه عقد کردم مهریه ام 200 تا سکه با 200 متر زمین

اون زمین وجود داره یا مثلا بعدا میخواد بخره 

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

اون زمین وجود داره یا مثلا بعدا میخواد بخره

داره و زده اسمم نباشه که حساب نیست این که میگن سه دنگ خونه در آینده خرید اینا حساب نیست از نظر قانونی چون باید چیزی باشه که مشخص باشه کدوم منطقه چند متر همه اینا باید دقیق مشخص باشه تا ارزش قانونی داشته باشه 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

چرا ملک و ماشین داشته باشه میشه توقیف کرد یا خدایی نکرده فوت کنه میتونه ارثشو حداقل با سکه بگیره.

به این سادگیا هم نیست... توقیف کجا بود؟ خیلی راحت میره میزنه به نام مادرش. کو تا فوت کنه🤭 بنظر من سیلی نقد به از حلوای نسیه