2777
2789
عنوان

شما با مردی ک دوتا بچه داره ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3318 بازدید | 197 پست
عزیزم این چه طرز حرف زدنه اونا که حاضر میشن خل نیستن دل بزرگ دارن کار هرکس نیست محبت به یتیم چقد ثوا ...

عزبزم من خودمو گفتم که بزرگ کردن بچه خودمم موندم کاری به کسی ندارم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بی تعارف میگم مگه دیوونه م وقت و انرژی مو صرف همچین مرد و زندگی ای بکنم؟

اتفاقا فامیل مون با همچین مردی ازدواج کرد اقاهه یه خونه و ماشین به نامش کرد و اخلاقشم عالیه بچه هاشم اوکی ن باهاش ولی بازم احساس میکنم راضی نیست

در مسیر... 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادری کردن برای دوتا بچه که اسیب دیدن و مادرشون فوت کرده کار خداپسندانه ایه اما در نظر بگیر کل زندگیت حول اونها میچرخه و چالش بزرگ کردن و مسولیت که میتونه روانت رو بهم بریزه

اگه با اینا بازم خواستی قبول کنی حتما چیزی بنامت بزنه خونه یا زمین که بعد اینکه عمرت رو براشون گذاشتی حقی داشته باشی

یکی نوشت زن دوم فکر کردم شما نوشتیبابا عذرخواهی کردم کهولی این آقا موقعیت تاپی نیستاااادو تا بچه دیگ ...

یعنی بنظرت این آقا حق ازدواج مجدد را نداره؟یا باید بچه هاشو بندازه دور؟

عمر همسرشون که دست خودشون نبود اگر بحث طلاق بود فرق داشت

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

نه بچهاشن .خانمش فوت شده

☹️☹️☹️

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

اگه خودم قصد بچه دار شدن در اینده نداشته باشم و موقعیت مالی اقا خوب باشه و قبول کنه یه چیزی به اسمم بزنه بله . در کنارش واقعا به رفتار خودت فکر کن که میتونی با اون دوتا بچه مثل بچه های خودت رفتار کنی یا نه

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

از ما نپرس عزیزم از خودت بپرس

میتونی برا بچه هاش مادر باشی؟ نامادری نه ها مادر باشی

خدا بهت بچه داد فرق نذاری؟ سخته عزیزم منطقی تصمیم بگیر هم برا خودت بهتره هم برا اون بچه ها

خودت بعدا از کارای بچه هاش عصبی بشی چکار میکنی؟ بچه ها تا باهات دوست شن ارتباط بگیرن سخته براشون باید درکشون کنی

اگه واقعا منطقی بهش فک میکنی و میتونی عیبش چیه قبول کن

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
ببخشید سواله برام وقتی اینکارارو باهاتون میکرد چرا به باباتون نمی گفتین؟

ما سه تا بچه بودیم که مادرمون بر اثر سرطان از دست دادیم. بابام صبح تا عصر سرکار بود. خیلی وقتها تهدید میکرد به پدرتون چیزی بگین فلان کار رو میکنم.. بابام هم بخاطر ما همش باهاش دعوا میکرد. خودمون ترجیح میدادیم کمتر تو خونه دعوا بشه. گاهی کتکمون میزد... اون دوران گذشت و ما بزرگ شدیم و همه تحصیلکرده ولی بلاهایی که اون سر اعتمادبنفس ما آورد هنوز اثراتش باقیه و گاهی منم مثل اون وحشی میشم و سر بچه هام خالی میکنم و بعدا پشیمون میشم اینا همه اثر بلاهایی که سرمون آورده. یه زن عصبی که دائم فحش میداد و کتک میزد. کلا خانوادشون عصبین..اینم شانس پدر ما بود. مادر ما از گل نازکتر به بابامون نمیگفت. ولی پدرم رو میبینم دلم میسوزه براش. با این سن و سالهاست بازنشسته شده صبح از خونه میزنه بیرون عصر میاد که کمتر غرغر بشنوه. . البته به زن بابام هم حق میدم انتخاب اشتباهی داشت تو ۲۴ سالگی با مرد ۳۹ ساله با سه تا بچه ازدواج کرد و عقده ای شده بود... اول ازدواج خوب بود بعد از بچه دار شدن ما شدیم دشمن خونیش.

بستگی داره من خودم یکی اگه طرفو دوست داشته باشم اره

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

فقط اگر ازدواج کردی با آقاهه شرط کن کسی حق نداره رو تربیت بچه بهت نظر بدهند شما را بعنوان مادر واقعی قبول کنن

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم