2777
2789
عنوان

واقعا باورم نمیشه از یسری آدمااا

119 بازدید | 8 پست

من با ینفر رفیق شدم بعد باهاش راحتم چون فکر میکردم رفیقمه و الان داره بهم میگه تو بی‌تربیتی تو فلانی 

من فقط با کسایی ک راحتم هرحرفی میزنم ولی ایشون خیلی جوگرفتتش و اینکه از خودم ناراحتم ک چرا انقد راحت بهش اعتماد کردم و صمیمی شدم باهاش ارزش نداره اصلا ........

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون ادم حق داره چارچوب برای خودش بزاره و توقع احترام داشته باشهبا بی جنبگی اشتباه نگیری یه وقت

اون آدم خودش هر حرفی دلش میخواد میزنه چرت و پرت میگه بعد میاد اینجوری به من میگه 

ولللششش کن مهم نیست اصلا

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

اون آدم خودش هر حرفی دلش میخواد میزنه چرت و پرت میگه بعد میاد اینجوری به من میگه ولللششش کن مهم نیست ...

اگه دقیقا همون مدلی که خودش باهات رفتار کرده، باهاش رفتار کردی اما بدش اومده مشکل داره