2777
2789
عنوان

حنا برای تیرگی نواحی حساس

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 40 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب به ضرر اونهاست چون نوره ریشه ای درمان میکنه و سوادا رو هم از بدن خارج میکنه بعد از مدتی موها کم م ...

نه کلا اپلاسیون یا نوره که از ریشه مو رو در میاره نباید استفاده بشه چون اشعه ب ریشه میخوره باید ریشه سرجاش بمونه 

ولی من یکبار استفاده کردم یدونه مو هم در نیومد شما چجوری استفاده میکنید 

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند

هر روز بدنشون نمی سوزونه اذیت نمیشه

نمیدونم فقط میدونم هر روز میزاره 

اخه ۱۰ ۱۵ روز طول میکشه تازه نوک مو از بدن بزنه بیرون هر روز میزنه مویی وجود نداره که الکی داره میزنه 

نه کلا اپلاسیون یا نوره که از ریشه مو رو در میاره نباید استفاده بشه چون اشعه ب ریشه میخوره باید ریشه ...

نوره باید اصل باشه زرنیخ دار هفته ای یکبار استفاده بشه حتی سرطان هم درمان میکنه انقدر مفید هست . افسردگی و خیلی چیزای دیگه رو درمان میکنه . حدود ۵ دقیقه یا کمی کمتر بمونه بعد شسته شه. بدن باید خشک باشه موقع استفاده تا پوست نسوزه

والا راس میگی عزیزم حتما دکتری کسی گفته بزاره درمون کنه

شاید از این زاویه نگاه نکرده بودم  

نوره باید اصل باشه زرنیخ دار هفته ای یکبار استفاده بشه حتی سرطان هم درمان میکنه انقدر مفید هست . افس ...

نه من بدنم خیس بود شاید بخاطر همونه که نتیجه نداد ولی پاهام روشن شده بود 

وای من نوره زرنیخ دار زدم یکم بدنم خیس بود قشنگ سوختم ها

نمی دونم مارکش چی بود بدنمم خیس بود زدم یک تاره مو کم نشد ولی پوستم خیلی سفید شده بود