2777
2789

باهم بودیم یهو به گوشیش پیامک دکتر اوند گفت اره فلانی رفته با کد ملیم گفتم ینی چی کی اجازه داده به این 

شاید ی بیماری داشته باشه ب اسم تو ثبت شه سرکارت گیر بدن یا جاهای دیگ موقع استخدام

خیلی اعصابم خورده از بچگی اینجوری کردن الان حتی اجازه ام نمیگیرن

میخوام به مادرشوهرم بگم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا کجا میرن سابقه دکتر رفتنای ی ادمو چک میکنن واسه استخدام

به هرحال جرمه اره اگه مشکل جدی باشه پرونده پزشکیم بررسی میکنن

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

گلم چقدر درگیر نامزدت و نی نی سایتی ها هستی 

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

وا کجا میرن سابقه دکتر رفتنای ی ادمو چک میکنن واسه استخدام

دیگه دکتر نریم چون ممکن تعداد آنفولانزا و مریضی هامون باعث شه استخدام نشیم

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

وا کجاییی که قبول میکنن والا ما تا کارت شناسایی ندیم قبول نمیکنم اینقدر بدم میاد از این آدما

همینو بگو وای دارم حرص میخورم فک کن از بچگی میگه استفاده میکنن

بگی فایده نداره خودتو سبک نکن فقط خودتو بده میکنی پیش همه .شوهرت اگ میخواست با همون یه جمله گوش میداد ‌.اگرم تاوانی داره بذار یه بار چوبشو بخوره دفعه دیگ ب حرفت گوش میده

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بگی فایده نداره احتمالامادرشوهرت خبرداره براشون اهمیت نداره  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

به هرحال جرمه اره اگه مشکل جدی باشه پرونده پزشکیم بررسی میکنن

داری میگی پرونده پرشکی 

مگه با بیمه شوهرت بیمارستان بستری شده؟فوق تخصص رفته؟ام آر آی و آزمایش های مهم داده؟

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

چرا

اين مسئله اولا چیز خیلی مهمی نیست

دوما ضرری ب ت نمیرسونه 

ثانیا اگ بری بگی میشی یه آدم خاله زنک دوسداری؟

شما هنوز نامزدید از الان بخای ب این مسائل فک کنی دیگ هیچی

بعدااااا اگ‌دیدی باز ادامه دار بود فقط ب شوهرت بگو 

ب کار اونم ضربه ایی نمیزنه

داری میگی پرونده پرشکی مگه با بیمه شوهرت بیمارستان بستری شده؟فوق تخصص رفته؟ام آر آی و آزمایش های مهم ...

اره ممکنه رفته باشه