2777
2789

ماهی ده تومن ماهانه رو اینجوری تقسیم بندی کردم

اول چیزای ظاهری مثل لباس، لوازم ارایشی، روتین پوستی

برای گزینه اول یه چیز حدود 3 کنار گذاشتم. لباس ماهی یدونه میخرم مثلا یک و خورده ایی. بقیه لوازم ارایشی هم خب ماهانه نیست. سه ماه یک بار چون زیاد میمونه. ولی بازم دوتومن گذاشتم برای لوازم ارایشی جدید اگر نیاز شد. 

گزینه بعدی کلاس هامه. باشگاه میرم ماهی یک خورده ایی و شنا میرم هفته ایی یک بار حدود 500. و کلاس اسب سواری چون هفته ایی یک جلسه میرم میشه ماهی 3. جمعا 5 تومن. 

یه دوتومن میمونه اونو دیگه یه بخشیش برای کافه دانشگاه یه بخشیش هم ماهانه یه مبلغ کمی کمک میکنم. 

چطوره؟  این قیمت های کلاس و اینارو کامل پرسیدم و دقیقشو حساب کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روتین و لباس و کلاسهات شد ۹ونیم بعد اخرسر میگی ۲ تومن باقی مونده

فکر میکنم اشتباه حساب میکنی 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

عزیزم دقیقشو نوشتم. روتین 3 کلاس ها 5 میشه 8

اخه لباس هم نوشته بودی ۱ونیم 

میشد ۹ونیم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

درکل چیزایی که نوشتی خوبه ولی در حد ۱ تومن یا ۵۰۰ تومنم شده پس انداز کن هرماه و اول ماه بندازش روی یه کارت دیگه