همین شهری ها که به گربه اب و غذا میدن نمیتونن ببین تک و تنها رها شده دلشون میسوزه
اینقدر شخصیت یه انسان رو پایین میارن
و دهاتی دهاتی میکنن
😔😔💔
دنیام قشنگ تر شد از وقتی شروع کردم به دوست داشتن خودم🤍💘🫂🫠🤍سیاهم… قشنگ مثل شبِ آروم،دلنشین مثل شکلات تلخ،گرم مثل آفتاب روی پوست.سیاه قشنگه و من زیباترش میکنم. 🖤✨رنگم هویتمه، غرورم، و داستانم را روایت میکنه.درونم پر از نور و قدرته، و هر روز با همین رنگ، دنیای خودم رو میسازم. 🌟🖤
فکرکنم کلاس سوم ابتدایی توکتاب اجتماعی نوشته بودشهرها ازبه هم پیوستن چندتاروستابوجوداومدن اونایی شهرشهرمیکنن شهرهاهم روستابودن همین تهران یه روستاخوش اب وهوادرمجاورت ری بود یکی ازپادشاهان اونجاروبخاطرنزدیک بودن به خانواده اش بعنوان پایتخت انتخاب کرد کم کم بزرگ شدبقیه شهرهاهم همینجورن
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖