2777
2789
عنوان

من بچه ندارم برای تولد بچه خواهرم چقدر کادو ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 39 پست
وا طلا از کجا بیارم ببرم طلا زیر 10 تومن نیست

برو تو تاپیک قبلم پلاک زنبور عسل که گرفتم فقط شده ۵

کمترشم هست

اما خواهرت حلوی همسرش سربلند میشه ....برای جایگاه خودتون هم بهتره

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

چه ربطی داره که شما بچه نداریمگه همه چی رو که داد باید پس گرفتشما یک دستبند طلای بچگونه یا خداقل یک ...

بله باید انتظار جبران داشته باشه آدم 

وقتی پدر و مادر برای بچه ی جشن نمیگیرن دلیلی نداره بقیه براش چیزی بخرن اسی هم اگر چیزی می‌خره لطف میکنه

💚🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ارقام بالایی 

من و خواهران همیشه زیر ۱ تومن کادو می‌دیم

بگو دستت تنگ شده 

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

بله باید انتظار جبران داشته باشه آدم وقتی پدر و مادر برای بچه ی جشن نمیگیرن دلیلی نداره بقیه براش چی ...

تو اطراف ما کسی جشن نمیگیره اما همه کادو رو میبرن

خاله و دایی و عمه و مادربزرگها هم حتما طلا میدن

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

برو تو تاپیک قبلم پلاک زنبور عسل که گرفتم فقط شده ۵کمترشم هستاما خواهرت حلوی همسرش سربلند میشه ....ب ...

سربلندی به رقم بالاتر نیست

استارتر پیش خودش حس خوبی ندارم ازین همه هزینه 

میشه آدم کمتر هزینه کنه و پولشو جای دیگه پس انداز کنه سربلند باشع

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

برو تو تاپیک قبلم پلاک زنبور عسل که گرفتم فقط شده ۵کمترشم هستاما خواهرت حلوی همسرش سربلند میشه ....ب ...

میخوام سربلند نشه خواهرشم باید برا تولد خواهرش کادو بده که جلو همسرش سربلند بشه دوطرفه باید باشه

همون دوتومن کافیه، امسال ی خلاقیتی بخرج بده ببرشون خانه بازی و ی هدیه براشون بخر لباسی،کفشی،کیفی،چیزی ،اونا بچن کارت هدیه ب نام بچها و به کام پدرومادره ..‌‌

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
میخوام سربلند نشه خواهرشم باید برا تولد خواهرش کادو بده که جلو همسرش سربلند بشه دوطرفه باید باشه

واقعا چقدر تو دنیاهای مادی تون اسیر شدین...چقدر زندکی هاتون سخته

بعد حالبه همه تون طرفدار چند فرزندی هستین وقتی اوضاع خواهربرادریهاتون این مدلیه

خواهرم هر چی کادو بدیم به بچه هاش برای خود بچه ها خرج میکنه

خب اخرش ب یاد بچه میمونه ک خالش فلان کفش را براش خرید ، یا فلان اسباب بازی ....ولی هرطور مایلید ....دستتونم درد نکنه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
واقعا چقدر تو دنیاهای مادی تون اسیر شدین...چقدر زندکی هاتون سختهبعد حالبه همه تون طرفدار چند فرزندی ...

بحث شعور طرفه من شوهرم کارگره همیشه یادشون کردم ولی اونا با درآمد بالا انگار نه انگار شده از کردیم زدم براشون کادو خریدم ولی اونا درآمدشون بالا هست هیچوقت یاد نمیکننن الان ربطش به چند فرزندی چیه