2777
2789
عنوان

من بچه ندارم برای تولد بچه خواهرم چقدر کادو ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 39 پست
تو اطراف ما کسی جشن نمیگیره اما همه کادو رو میبرنخاله و دایی و عمه و مادربزرگها هم حتما طلا میدن

شما هرسال ب بچه خواهر و برادر موقع تولد وقتی جشن هم نگرفتن طلا هدیه میدین ؟؟؟🫥🫥

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
واقعا چقدر تو دنیاهای مادی تون اسیر شدین...چقدر زندکی هاتون سختهبعد حالبه همه تون طرفدار چند فرزندی ...

محبت باید دوطرفه باشه وگرنه میشه وظیفه اگر مجرد بودن فرق داشت الان دوتاشون متاهل هستن شاید شوهرش به روش بیاره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث شعور طرفه من شوهرم کارگره همیشه یادشون کردم ولی اونا با درآمد بالا انگار نه انگار شده از کردیم ز ...

ربطش عزیزم به چند فرزندی اینه که فرد رابطه خوبی با خواهر برادرش نداره اما میگه بچه م نباید تک بمونه باید خواهر برادر داشته باشه!کسی که فکر میکنه از خواهر برادرش خیری نمیرسه چرا باید برای بچه ش خواهر برادر بیاره!!

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

محبت باید دوطرفه باشه وگرنه میشه وظیفه اگر مجرد بودن فرق داشت الان دوتاشون متاهل هستن شاید شوهرش به ...

اگر رابطه تون خوب نیست که بخثش جداست

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

ربطش عزیزم به چند فرزندی اینه که فرد رابطه خوبی با خواهر برادرش نداره اما میگه بچه م نباید تک بمونه ...

منم گفتم هیچ چیز یه طرفش خوب نیست حتی همون محبت خواهر وبرادر اگر مجرد بودن فرق داشت الان متاهل هستن شما درک نمیکنی تو متاهلی باید طرف مقابلشم ببینی چجوری شاید همبن چیزای کوچیک باعث دعوادبشه بینشون همه شرایطشون اوکی نیست طرفشون آدم نیست محبت بعد متاهل باید دوطرفه باشه اگر خودش مستقله میره سرکار فرق داره تا از درآمد شوهرش خرج کنه شما نمیفهمی من چی میگم

ربطش عزیزم به چند فرزندی اینه که فرد رابطه خوبی با خواهر برادرش نداره اما میگه بچه م نباید تک بمونه ...

همیشه دشمن خونی که نیستیم خیلی جاها به درد هم خوردیم ولی محبت دوطرفش،خوبه