2777
2789
عنوان

کتکم زد

449 بازدید | 32 پست

سلام میدونید به من گفت بریم مسافرت با دوستام گفتم باشه بریم  دیدم شب خواهرش میگه با ماشین همونجا برین بیعقلین این فصل و مسافرت و .... اونم گفت باشه  با ماشین اونا میرم  بعدش  گفتم من راحت نیستم با اونا تو یک ماشین زناشونم میان ها 4نفریم 

گفت نیا تو  نمیریم اصلا  بعدش  که خواهرش رفت گفتم چی میگفتی بزار من راحت باشم با ماشین خودمون بریم  زدم زیر گریه  از ناراحتی دوتا مشت زدم به پاش  ها  گفتم درد داره آدم مسخره کنی اینجوری 

بعدش محکم زد تو کمرم با دست ش از اینورم تو گوشم زیر چشمم  زخمی شده😭 بعد محلش ندادم هیچی صبح زودم از خونه زدم بیرون اومدم خونه دوستم   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط و فقط سفت و سخت بگیر ازش به راحتی نگذره براش نشه عادت بشه درس عبرت

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

تاحالا دست روم بلند نکرده بود تو این 6سال

من برا جفتتون آرزو حال خوب کردم چون از حرفات فهمیدم یکم باید درک میشدین جفتتون و آدم خوبیه اونم مثل شما

مخاطب من فقط استارتره - ریپ نزنه کسی با احترام 

میزدی تو دهنش دندوناشو خورد میکردی

تا صبح بیدار بود بالا سرم  همیشه می‌گفت کرد چقدر باید بی‌غیرت باشه دست رو زن بلند کنه هیچ وقت دستش بهم نخورده بود 

می‌گفت دوستت دارم  دلم نمیاد بزنمت 

ولی دیشب 😔تو پریودم زد تو کمرم ک می‌دونه خودم درد دارم