2777
2789
عنوان

کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 32 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه عده که نمیبرندجایی زناشونو اونایی هم که میخوان ببرندکتک میزنن ، چی مصرف میکنن این اسکلها

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

یه عده که نمیبرندجایی زناشونو اونایی هم که میخوان ببرندکتک میزنن ، چی مصرف میکنن این اسکلها

مرد بدرد نخورن وگرنه کدوم مرد نمیدونه زنش با یکی دیگه راحت نیست تو ماشین 

کدوم مرد احمقی ماشین خودشو که همه چی داره ولی می‌کنه میگه با پراید دوستم بریم اونم راننده باشه 

مرد بدرد نخورن وگرنه کدوم مرد نمیدونه زنش با یکی دیگه راحت نیست تو ماشین کدوم مرد احمقی ماشین خودشو ...

همه جور آدم هست ، اخلاق شوهرت من نمیدونم‌ولی بعید نیست ، اینکارش حتما علت داره ، کاش میپرسیدی علتش چیه ، بچه ندارید

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

عزیزم کار درستی نکردی خونه رو ترک کردیراه قهر رفتن و تو زندگیت باز نکنمیموندی خونه‌ بهش بی محلی می‌ک ...

بخدا درد داره مردی ک می‌گفت مخامت و .. بزنه و نفهمت می‌دونم ولی تحمل خونه رو نداشتم 

همه جور آدم هست ، اخلاق شوهرت من نمیدونم‌ولی بعید نیست ، اینکارش حتما علت داره ، کاش میپرسیدی علتش چ ...

نه علتش میگه من رانندگیم خوب نیست میترسم کاری بشی  مگ میشه بخدا تا دیشب ک خواهرش نگفته بود با ماشین دوستات برو اینطوری نبود 

خب قبلا ماشین نداشتیم جایی می‌رفتیم از باباش می‌گرفت الان ک داریم چرا با رفیقش بریم

بخدا درد داره مردی ک می‌گفت مخامت و .. بزنه و نفهمت می‌دونم ولی تحمل خونه رو نداشتم

میفهممت اما فکر نکن همیشه میشینه بالاسرت و معذرت خواهی میکنه 

اولا که شما نباید میزدیش شاید دردش گرفته زنانه رفتار کن

دوما تو که نمیخوای با این اتفاق ازش طلاق بگیری الان بهش پیام بده اومدم خونه فلانی یه کم آروم بشم برمیگردم

مردارو به منت کشی زیاد وادار نکنید.عقده ميکنن یه جای دیگه بدجوری حالتون و میگیرن

نه علتش میگه من رانندگیم خوب نیست میترسم کاری بشی مگ میشه بخدا تا دیشب ک خواهرش نگفته بود با ماشین ...

بهانه اورده علتش چیز دیگس، خواهرش ماشینو نمیخواد

میفهممت اما فکر نکن همیشه میشینه بالاسرت و معذرت خواهی میکنه اولا که شما نباید میزدیش شاید دردش گرفت ...

باشه  ولی اونقدر خواهرش پرش کرده که بیمرممم برای مهم نیست این من مریض میشدم  بال بال می‌زده ک خوب شم 

بعد میزنع  بعد همون چشاییی ک می‌گفت  عاشقتونم  زیرشون زخم می‌کنه 

دلم نمیخادش دیگه 

نه علتش میگه من رانندگیم خوب نیست میترسم کاری بشی مگ میشه بخدا تا دیشب ک خواهرش نگفته بود با ماشین ...

وقتی دیدی به میل ت نیست دعوا نمیکردی میگفتی من نمیام 

مرض داشتی جر و بحث راه بیندازی کتک بزنه