2777
2789

ای خداااا 🥺🥲

دم صبحی حال جسمیم کم دردیه یاد این موضوعم افتادم😢😢

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کراش چیه بابااز دور جذابن از نزدیک دلت میخواد فرار کنی فقط

هعی خدا😢

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

ببین خوشگل جان آدما بازیگر های خوبی هستند از دور ممکن جذاب باشند وقتی نزدیک میشی میبینی ای وای چه بتی ازش ساختی 

پس الان بجای نشخوار فکری الکی زمانت برای خودت صرف کن طوری که بهترین خودت باشی تا جایی که انتخاب کنی نه انتخاب بشی 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

عاو عزیزم 💔🥺می فهمتباید رها کنی و با خدا یک شرط کنی بگی خدایا یا خودش را بهم بده یا ادمی را بیار ک ...

اره خواهر همیشه همینو میگمم

قربونت برم گلم خیلی مهربونی🥲🌸

ببین خوشگل جان آدما بازیگر های خوبی هستند از دور ممکن جذاب باشند وقتی نزدیک میشی میبینی ای وای چه بت ...

چشم عزیزم همینطوره مرسی که اینقد قشنگ حرف. میزنید😢🌸

عزیزم این جملت هزاران بار برام ارزش داشت ❤️‍🔥🤩

قربونت برم خواهری😢😍

چقد خوشحالم کردید

هر ادمی معایب خودش را داره ما هم اینم می دونیم اما بعضی ادما بدجور دلنشینن

همین دقیقا 

همه ما خوبی هایی داریم حتی گاها آدم خوب هایی که میشناسم آدم بد ها بقیه داستان ها هستند 

دل نشین بودن خوبه اما باید عقل پذیرا این انتخاب باشه زندگی بر اساس ریسک جلو بره عاقلانه نیست 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر