2777
2789
عنوان

مشاوره راجب کراش

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 19 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسرا اینجورین. اگه ذاتشونو بشناسی.واسه آرامش و خوشبختیِ خودت گفتم.حتی اگه یه روز اومد سمتت خیلی استق ...

الان ی مدت فقط لایک میزنه یبارم گف بیا تماس تصویری گفتم اهلش نیستم فک میکنم ی نفر دیگ بینمونه ولی بمن گفت سینگلم نظر شما چیه؟ البته میگف ب شدت کار دارم سرم شلوغه وقت فیلم دیدن ندارم

الان ی مدت فقط لایک میزنه یبارم گف بیا تماس تصویری گفتم اهلش نیستم فک میکنم ی نفر دیگ بینمونه ولی بم ...

به نظرم خوب شد نرفتی ویدئو کال.

نمیشه فهمید کسی دیگه هس یا نه.

وقت فیلم دیدن آره طبیعیه نداشته باشه. کارشو بیشتر از فیلم دیدن دوس داره. ولی هیچ پسری نیس که اگه دختری رو دوس داشته باشه وقت نداشته باشه بهش زنگ بزنه و سراغشو بگیره. آدما واسه چیزی که دوس دارن همیشه وقت دارن.

کلا روی پسری که از مجازی میخواد فالوت کنه و تو دنیای واقعی و فیزیکی پیگیرت نیس، حساب باز نکن.

پسری که تو مجازی دنبالته، دنبال فرار از واقعیته و تو رو واسه زنگ تفریح میخواد نه بیشتر.