2777
2789
عنوان

مشاوره راجب کراش

110 بازدید | 19 پست

بچها من ی نفرو هست ک ادم با شغل خوب هست و من خودمم موقعین شغلیم‌اوکیه ایشون اومد باهام چت کرد و استوری هامو ریپلای میکرد و حرف میزدیم ولی پیشنهاد دیت نداد یجورایی نشون میداد ازم خوشش اومده و تعریف میکرد و چند بار هم من ریپلای کردم حرف زدیم حالا من واسشون ی ریلز فرستادم ۲۴ ساعته سین نزده گیج شدم 

خودشم گف کسیو ندارم سینگلم 

نمیدونم از فکرش در بیام یا نه اذیت دارم میشم 

عجله نکن 

شاید واقعا کار داره سرش شلوغه

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شل بگیر

بخواد جدی پیشنهاد میده

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

چرا چس میشن میرن هوا؟ کس دیگ را دارن؟؟ اینم بگم ۳۶ سالشه و خیلیم دلش بخاد ک من بهش پیم دادم

مدلشونه بابا ذاتشون همینه فرقی هم باهم ندارن طاقچه بالا میزارن.

حالا ک دلش نخواسته😂وگرنه کدوم ادمیه ۲۴ ساعت انلاین نشه؟؟؟؟تو‌این زمونهههه

تولد عید شما مبارک👺🍕

مدلشونه بابا ذاتشون همینه فرقی هم باهم ندارن طاقچه بالا میزارن.حالا ک دلش نخواسته😂وگرنه کدوم ادمیه ...

والا خودش اومد سن و ماه تولد شغل و … را پرسید و تعریف کرد وگرنه من هیچ توجهی بهش نداشتم

مدلشونه بابا ذاتشون همینه فرقی هم باهم ندارن طاقچه بالا میزارن.حالا ک دلش نخواسته😂وگرنه کدوم ادمیه ...

والا خودش اومد سن و ماه تولد شغل و … را پرسید و تعریف کرد وگرنه من هیچ توجهی بهش نداشتم